‘Transfertik voor PSV’

Foto: ‘Transfertik voor PSV’

De kans lijkt weer wat kleiner geworden dat Sergiño Dest volgend seizoen ook nog in Eindhoven speelt. De vleugelverdediger wordt gehuurd van FC Barcelona, maar PSV wil Dest graag behouden. Het Eindhovens Dagblad meldt dat het hoogstwaarschijnlijk een lastig verhaal gaat worden om de vleugelverdediger te houden.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Definitieve komst Dest voorlopig onhaalbaar voor PSV

PSV heeft naar verluidt een koopoptie van tien miljoen euro bedongen bij Barcelona voor het overnemen van Dest. Dat lijkt niet het voornaamste struikelblok voor de Eindhovenaren te zijn, die dat bedrag wel willen aftikken. Op persoonlijk vlak verloopt het echter een stuk moeizamer schetst het Brabants medium. Een persoonlijk akkoord lijk dan ook nog ver weg.

Het lijkt er op dat Dest wil afwachten wie de nieuwe trainer van Barcelona wordt en wat zijn kansen volgend seizoen zijn. Ook kan de Amerikaan bij andere buitenlandse clubs ‘fors meer verdienen’ dan bij PSV schetst de krant. De huidige aanbieding is vooralsnog te laag om kans te maken op de definitieve komst van Dest. ‘Bij zijn terugkeer in Nederland zullen de gesprekken over een langere periode bij PSV weer opgestart worden, maar insiders weten dat de situatie op dit moment ingewikkeld oogt’, klinkt het.

PSV hoopt naast Dest ook Malik Tillman over te kunnen nemen van zijn club Bayern München. De middenvelder wordt gehuurd, maar PSV heeft ook een optie tot koop op de Amerikaan. Wel kan de Duitse topclub ervoor zorgen dat er geen definitieve deal komt.

Denk jij dat Dest volgend seizoen ook nog voor PSV speelt?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
1471+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie