Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Frankrijk
21 juni 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Toppers-schande Donny van de Beek’

Foto: ‘Toppers-schande Donny van de Beek’

Donny van de Beek zat gisteren natuurlijk niet op de bank bij de FA Cup-finale tussen Manchester United en Manchester City en hij stond al helemaal niet op het veld. De aan Eintracht Frankfurt verhuurde middenvelder was echter wel uitgenodigd om de eindstrijd in het Wembley Stadium bij te wonen. Daar bedankte hij echter voor om een opvallende reden.

Van de Beek liever naar de Toppers dan naar Manchester United-Manchester City

Volgens The Daily Mail kregen alle verhuurde spelers van The Red Devils een uitnodiging in de bus voor de bekerfinale en lieten ze ook bijna allemaal hun gezicht zien. Bijna allemaal, want Van de Beek had klaarblijkelijk geen zin in de belangrijkste wedstrijd van het seizoen van zijn broodheer. Hij verkoos een concert boven de eindstrijd. Welk concert? Toppers in Concert CLUB TROPICANA EDITION in de Johan Cruijff ArenA.

Van de Beek ligt nog tot medio 2025 vast op Old Trafford, maar United wil hem zo snel mogelijk verkopen. Zijn bestemming is nog onbekend. Een terugkeer naar Ajax werd vaak genoemd, maar Guido Albers, de zaakwaarnemer van de oud-Ajacied, vertelde onlangs bij ESPN: “Hij wil niet in de Premier League blijven, want dat wil United niet. Dat is voor hem geen goede keuze. Hij moet terug naar een club die goed voetbal speelt.”

Niet naar Ajax

Hans Kraaij junior haakte in: “Dus hij gaat niet terug naar Ajax?” De spelersmakelaar: “Hij gaat in ieder geval niet terug naar Ajax. Mijn voorkeur was om in Frankrijk, Italië of in Spanje te kijken. Als ik hem daar kan krijgen, dat zou fantastisch zijn. Bij een club waar hij gewoon ‘op tien’ gaat spelen, zoals hij ook bij Ajax heeft gespeeld. Daar heeft iedereen gezien wat een fantastische speler het kan zijn.”

Vind jij dit gek?

  • Ik wel
  • Ik niet
1258+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie