Teze prijst Bosz en doet boekje open over transferplannen

Foto: Teze prijst Bosz en doet boekje open over transferplannen

Sinds de komst van Peter Bosz draait PSV als een tierelier. Ook Jordan Teze zegt garen te spinnen bij de komst van de oefenmeester. De verdediger kan onder Bosz rekenen op een basisplaats als rechtervleugelverdediger. Daar is Teze maar al te blij mee, die zegt uitgedaagd te worden door Bosz.

Uitdagende Bosz

Onder Bosz wist Teze zich in de basis te spelen, al ging daar wel het nodig aan vooraf vertelt de verdediger in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Ik heb voor het seizoen met hem gezeten en de trainer heeft me absoluut uitgedaagd. Dat heeft me weer honderd procent scherp gekregen, hoewel ik in het verleden echt geen rare dingen heb gedaan.” Volgens Teze heeft Bosz zijn mindset veranderd. “Het was toen gewoon een combinatie van vertrouwen en misschien een gebrek aan ritme, waardoor je ook in je hoofd weleens anders kan denken of onbewust iets laat lopen.”

Teze zegt daarnaast veel aan zijn familie te hebben, al onthult hij wel iets opmerkelijks over zijn moeder. “Mijn moeder durft op televisie nog steeds niet live naar wedstrijden te kijken. Ze is dan zo enorm gespannen dat het te veel wordt. Ik ben blij dat ik haar dit kan geven, want we hebben een bijzondere reis door het leven gemaakt. Zij heeft alles voor mij gedaan en zonder haar had ik nooit kunnen staan waar ik nu sta.”

Transfer naar Engeland of Spanje voor Teze

Of Teze ook volgend seizoen in Eindhoven speelt is nog maar de vraag, maar de verdediger heeft wel een duidelijke voorkeur voor een Europese competitie waarin hij graag nog wil spelen. “Ik wil alleen maar bezig zijn met de wedstrijden en denk niet na over wat er na dit seizoen kan gebeuren. Natuurlijk hoop ik ooit nog een stap naar het buitenland te maken en zou ik ook graag eens in Engeland of Spanje willen spelen.”

Zie jij Teze komende zomer bij PSV vertrekken?

  • Ja
  • Nee
176+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie