Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Ten Hag-schandaal bij Manchester United’

Foto: ‘Ten Hag-schandaal bij Manchester United’

Oefenmeester Erik ten Hag vertrekt binnenkort bij Manchester United. The Red Devils staan morgen in de FA Cup-finale tegenover stadsgenoot Manchester City, maar daarna kan de Tukker zijn koffers pakken. En dat is niet bepaald op een nette manier gegaan.

‘Erik ten Hag zwaar benadeeld door United’

Een paar dagen gelden melden we het al in SN Update en eergisteren schreef SoccerNews het volgende na een gesprek met Gianluca Di Marzio: “Aan het einde van het seizoen neemt United afscheid van Ten Hag…” Dat is nu bevestigd door onder meer The Athletic en The Guardian.

Saillant detail is dat dat nu naar buiten komt, vlak vóór de finale van de FA Cup, misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het seizoen voor United. Ook pijnlijk: nog niet zo heel lang geleden klopte Bayern München aan bij Ten Hag voor een gesprekje, maar toen zei de coach ‘nee’ omdat hij zich wilde focussen op het ‘project’ bij The Red Devils. Tegelijkertijd bereidde de clubleiding op Old Trafford zijn vertrek echter al voor.

Wie van de drie (of vier?)

Over de opvolging van de Tukker vertelde Di Marzio aan SoccerNews: “Manchester United gaat dus op zoek naar een nieuwe coach. En hun targets zijn Kieran McKenna en Mauricio Pochettino. Ook Roberto De Zerbi staat op het lijstje, maar hij heeft in de afgelopen dagen geen contact gehad met United.” Volgens de Italiaan staat McKenna op nummer één. “Als hij naar Chelsea gaat, gaat United voor Pochettino. Maar wat zeker is: ze nemen afscheid van Ten Hag.” Ook de naam van Thomas Tuchel zingt rond in Manchester.

Eerder vandaag werd Ten Hag nog geprezen door zijn City-tegenhanger Josep Guardiola: “Hij heeft goede dingen gedaan bij Manchester United. Ik heb enorm veel respect voor hem…”

Vind jij dit een schande?

  • Ik wel
  • Ik niet
1229+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie