‘Ten Hag krijgt positief nieuws van clubleiding’

Foto: ‘Ten Hag krijgt positief nieuws van clubleiding’

Manchester United gaat langer door met Victor Lindelöf, zo stelt transferexpert David Ornstein. De verdediger annex middenvelder zou nog minstens anderhalf jaar bij de Engelse topclub blijven.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Contractverlenging voor Lindelöf

De Zweed doorliep de jeugdopleiding van Västeräs SK en verdiende al snel een toptransfer naar Benfica. Daar bereikte hij in 2015 het eerste team. Lindelöf ontwikkelde zichzelf tot een bepalende speler en viel twee jaar later op bij Manchester United, dat 35 miljoen euro neerlegde om hem naar Engeland te halen.

Hij speelde sindsdien 250 wedstrijden voor het eerste team. Ook dit voetbaljaar kan hij veelal rekenen op speeltijd. Zo stond hij in de Premier League twaalfmaal op het veld, waarvan 10 keer als basisspeler. Bovendien speelde hij onder hoofdtrainer Erik ten Hag in 4 Champions League-duels en 2 League Cup-wedstrijden.

Zijn huidige contract loopt aankomende zomer af, maar Manchester United had in de huidige verbintenis een optie om deze met een jaar te verlengen. Naar verluidt gaat de club hiervan gebruikmaken, waardoor Ten Hag nog zeker anderhalf jaar verzekerd is van de kwaliteiten van de inmiddels 29-jarige Lindelöf.

Teleurstellend seizoen Manchester United

In de tweede seizoenshelft zal Lindelöf met Manchester United moeten proberen om in de Premier League de weg omhoog te vinden. Het staat namelijk op de zevende positie in de competitie, met een achterstand van 11 punten op koploper Liverpool. De laatste club heeft in het nieuwe jaar nog een wedstrijd in te halen.

Is het aanblijven van Lindelöf een goede zaak?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
478+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie