Ten Hag grijpt keihard in bij Man United tegen Chelsea

Foto: Ten Hag grijpt keihard in bij Man United tegen Chelsea

Erik ten Hag zorgt voor een grote verrassing met zijn opstelling tegen Chelsea woensdagavond. De manager van Manchester United zet Marcus Rashford, die in een vormcrisis verkeert, op de bank.

Bekritiseerde Rashford op de bank gezet

Het treffen tussen de topclubs is die tussen de nummer 7 en 10 van de Premier League. Plaatsen waren deze grootmachten zeker niet thuishoren. Waar United de weg redelijk naar boven leek te hebben ingezet, slikte het recent twee tegenvallers. In de Champions League bij Galatasaray werd een voorsprong weggegeven, na de 3-3 hebben de Engelsen plaatsing voor de laatste 16 niet meer in eigen hand. Afgelopen weekend volgde een 1-0 nederlaag bij Newcastle United.

Engelse aanvaller in vormcrisis

Rashford werd tegen The Magpies al vroegtijdig naar de kant gehaald. Het voormalig oogappeltje van Ten Hag presteert nauwelijks meer, terwijl de laatste tijd ook zijn houding op het veld steeds meer kritiek oplevert. De oefenmeester houdt de international niet langer meer de hand boven het hoofd en zet hem op de bank. Anthony krijgt de voorkeur tegen The Blues, terwijl Alejandro Garnacho vanaf de linkerflank komt. Spelers met een Eredivisie-achtergrond Sofyan Ambrabat en André Onana staan ook in de basis.

Chelsea lijkt iets stabieler te worden en begint zelfs als favoriet volgens de bookies op Old Trafford. De ploeg van Mauricio Pochettino heeft echter een moordend programma met achtereenvolgens Arsenal, Brentford, Chelsea, Manchester City, Newcastle United, Brighton & Hove Albion en nu Manchester United in de Premier League. Ian Maatsen moet het ook in Manchester doen met een reserverol.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie