Teleurgestelde Garnacho moet Argentinië-debuut uitstellen

Foto: Teleurgestelde Garnacho moet Argentinië-debuut uitstellen

Manchester United-aanvaller Alejandro Garnacho zal met weinig genoegen terugkijken op de puntendeling met Southampton (0-0). De Argentijnse aanvaller viel tijdens het teleurstellende duel met de laagvlieger geblesseerd uit. Hierdoor kan hij voorlopig fluiten naar zijn debuut voor de nationale ploeg.

Garnacho weken uit de roulatie

Manager Erik ten Hag liet Garnacho een kwartier voor tijd invallen, maar de dribbelaar kon de partij niet uitspelen. Na een sliding van Kyle Walker-Peters raakte de Zuid-Amerikaan geblesseerd. United heeft nu bevestigd dat Garnacho de komende weken niet inzetbaar zal zijn. Hierdoor mist hij ieder geval de wedstrijden tegen Real Betis (Europa League) en Fulham (FA Cup). Ook gaat er een streep door de interlandbreak met Argentinië.

Dit terwijl bondscoach Lionel Scaloni het 18-jarige toptalent had geselectie voor de oefenduels met Panama en Curaçao. “Het is moeilijk onder woorden te brengen hoe ik me nu voel”, laat Garnacho weten op Instagram.

Trots moment

“Helaas zal ik mijn team en teamgenoten niet kunnen helpen in de komende wedstrijden, in een heel belangrijk deel van het seizoen voor ons bij Manchester United. Ik ben teleurgesteld dat ik ook de kans heb gemist om bij mijn teamgenoten van het Argentijnse nationale team te zijn, in wat een geweldig en trots moment voor mij en mijn familie zou zijn geweest”, besluit de balende Garnacho.

Verdedigt Argentinië de wereldtitel succesvol?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Wordt hij een absolute vedette in de toekomst?

  • Ja, echt wereldtop
  • Ik wacht nog even af…
22+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie