Technisch directeur Stewart reageert op loting met Borussia Dortmund

Foto: Technisch directeur Stewart reageert op loting met Borussia Dortmund

Eerder vandaag werd er geloot voor de volgende ronde in de Champions League. PSV werd tweede in de Champions League en moest het daarom opnemen tegen een groepswinnaar. Tegen het einde van de loting kwam Borussia Dortmund uit het balletje. Stewart reageert op de uitkomst: “Prachtige loting.”

Stewart tevreden met loting tegen Dortmund

In gesprek met het clubkanaal van PSV reageert Earnest Stewart op de loting van PSV. Eigenlijk is de technisch directeur er wel tevreden mee. “Het ligt redelijk dicht bij, voor onze supporters is het geweldig. Een prachtig affiche. Als je weet dat Man City er op het einde ook nog in zat, die wil je nog even ontlopen.”

Met Dortmund treft PSV een ploeg die eerste is geworden in de groep des doods. De Duitsers wisten boven PSG, AC Milan en Newcastle United te eindigen. Toch denk de technisch directeur dat er kansen liggen. “Als we teruggaan naar gisteravond, naar het eerste half uur dat wij speelden, als we dat voor een langere periode op de mat kunnen leggen, dan liggen er zeker kansen.

Betere prestaties dan verwacht

Voorafgaand aan dit seizoen had de 54-jarige oud-voetballer niet verwacht dat de selectie zo goed voor de dag zou komen. “Dat valt van tevoren niet te bedenken. Maar als je dan het proces volgt, hoe Peter met zijn staf met deze groep is omgegaan en hoe de spelers zich individueel en als team ontwikkelen, dan is dat wel prachtig om te zien.”

In het interview met het clubkanaal geeft Stewart verder nog aan dat PSV zich in principe niet gaat versterken in de winter. Hij kan niet beloven dat er geen spelers vertrekken, maar het doel is zeker om de gehele selectie bij elkaar te houden.

PSV gaat winnen van Dortmund

  • Ja, de selectie is klaar voor een mooi duel tegen Dortmund
  • Het wordt lastig, maar ze maken zeker kans
  • Nee, Dortmund is iets te goed
229+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie