Talent Paris Saint-Germain voelt zich totaal onbegrepen

Foto: Talent Paris Saint-Germain voelt zich totaal onbegrepen

Hugo Eketiké werd deze zomer voor bijna 30 miljoen euro aangetrokken door Paris Saint-Germain. De 21-jarige spits heeft sinds 12 augustus geen minuten meer gemaakt en lijkt te moeten vertrekken bij de club. Eketiké geeft aan dat hij zich enorm onbegrepen voelt door de club.

Eketiké wordt niet begrepen bij PSG

Vorig seizoen werd Hugo Eketiké gehuurd door Paris Saint-Germain van Stade Reims. Binnen deze huurdeal zat een optie tot koop van 28.5 miljoen euro. Sinds deze zomer staat de 21-jarige aanvaller dus onder contract bij PSG. Hier krijgt hij naar verluidt zes ton per maand. Ondanks dat salaris heeft de spits het zwaar. In de seizoen opener tegen Lorient kreeg Eketiké acht minuten aan speeltijd. Daarna zat hij twee keer op de bank, zonder dat hij in mocht vallen. Sinds 3 september zit hij daarentegen helemaal niet meer bij de selectie. Verder is hij ook niet ingeschreven voor de Champions League, dus ook daar maakt hij geen minuten.

In gesprek met l’Équipe doet Eketiké zijn verhaal. Hij geeft aan dat hij het mentaal zwaar heeft bij de club. De trainer ziet het duidelijk niet in hem zitten en heeft nauwelijks perspectief bij de club. Hij voelt zich verkeerd begrepen.

Paris Saint-Germain lijkt zichzelf deze zomer in de problemen te hebben gewerkt door veel spitsen te halen. Met Randal Kolo Muani en Concalo Ramos zijn er twee dure spitsen aangetrokken. Eketiké is het kind van de rekening van de vele aankopen.

Wat moet Eketiké doen?

  • Zo snel mogelijk weg bij PSG en zijn op een iets lager niveau weer plezier krijgen
  • Bij PSG blijven en vechten voor zijn kans
116+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie