Sutalo maakt na rode kaart tegen FK Bodø/Glimt excuses

Foto: Sutalo maakt na rode kaart tegen FK Bodø/Glimt excuses

Josip Sutalo heeft op social media van zich laten horen. De Kroaat kreeg op bezoek bij FK Bodø/Glimt een directe rode kaart, waarvoor hij tegenover de fans openlijk zijn excuses aanbiedt.

Sutalo maakt excuses voor rode kaart

De bezoekers hadden het in het Conference League-duel in Noorwegen zeer lastig. Desondanks kwam het na een half uur spelen per toeval op voorsprong. Steven Berghuis kreeg de bal voor zijn voeten en haalde verwoestend uit: 0-1. Vlak na de theepauze zorgde Sutalo er echter voor dat Ajax een loodzware opdracht te wachten stond.

De aankoop van Sven Mislintat schatte een dieptepass volledig verkeerd in en kon niets anders doen dan Hakon Evjen dwars te zitten. De tegenstander ging echter naar de grond en scheidsrechter Anastasios Sidiropoulos stelde vast dat het om een doorgebroken speler ging. Daardoor moest Ajax met tien man verder.

Voor Sutalo was het een behoorlijke domper. De centrale verdediger besefte als geen ander dat hij in zo’n cruciale wedstrijd nooit deze fout had mogen maken. “Het spijt me echt dat mijn fout mijn teamgenoten in een zwaardere strijd heeft gebracht”, zo stelt hij dan ook op Instagram. Dat Ajax toch nog won, maakt hem gelukkig. “Jullie hebben ons allemaal trots gemaakt.”

Zwaarbevochten overwinning Ajax in Conference League

Sutalo was overigens niet de enige speler die donderdagavond van het veld moest. Albert Grønbæk, die vorige week nog goed was voor twee doelpunten, ontving 17 minuten na het vertrek van de verdediger eveneens een rode kaart. In de verlenging bezorgde de ingevallen Kenneth Taylor Ajax uiteindelijk een zwaarbevochten overwinning.

Speelt Sutalo volgend seizoen ook nog voor Ajax?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
587+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie