‘Steven Berghuis heeft er geen zin meer in’

Foto: ‘Steven Berghuis heeft er geen zin meer in’

Steven Berghuis is nu al een tijdje geblesseerd en kan dus niets betekenen voor Ajax, maar zien we hem überhaupt nog in actie bij de Amsterdammers? De kans lijkt groot te zijn, maar er klinken geluiden dat de aanvaller er niet zo heel veel zin meer in heeft in de Johan Cruijff ArenA…

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Berghuis kijkt al uit naar transfer’

Berghuis wordt de laatste tijd aan een transfer naar Besiktas gelinkt en volgens de Turkse roddelmedia kijkt hij uit naar een verhuizing naar Istanbul. Ajax speelt dit seizoen natuurlijk niet om de prijzen en dat is tegen het zere been van de vleugelspits annex aanvallende middenvelder, die zich natuurlijk wel betere tijden kan herinneren in onze hoofdstad.

Het spel zou in ieder geval op de wagen zijn. Naar verluidt heeft er al een ontmoeting plaatsgevonden tussen het management van de Ajacied en de geïnteresseerde Turken, die ook al een balletje opgegooid zouden hebben bij de clubleiding in de ArenA. Berghuis heeft in onze hoofdstad een contract tot medio 2025, wat een verkoop aantrekkelijk kan maken, want anders verdient Ajax niets meer aan hem. De marktwaarde van de oud-Feyenoorder wordt nog altijd geschat op acht miljoen euro.

Dusan Tadic

Vertrekt Berghuis daadwerkelijk naar de Süper Lig, dan volgt hij zijn oude maatje Dusan Tadic. Die koos voorafgaand aan het huidige seizoen voor een transfer naar Fenerbahçe en dat is de Serviër goed bevallen. Week in week uit excelleert hij bij Fener, dat wel nog twee punten achterstand heeft op koploper (én aartsrivaal) Galatasaray. Besiktas doet het heel wat minder goed, want dat staat vierde in Turkije, met 35 punten achterstand op Cim Bom Bom.

Snap jij hem?

  • Ik wel
  • Ik niet
5907+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie