‘Sterspeler Manchester City moet 100 miljoen kosten’

Foto: ‘Sterspeler Manchester City moet 100 miljoen kosten’

Manchester City heeft aangegeven bij clubs uit Saudi-Arabië dat Kevin De Bruyne 100 miljoen pond moet kosten. De Belgische middenvelder is misschien wel de beste middenvelder van de wereld. Ondanks die status is hij niet langer onaantastbaar bij de club.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

De Bruyne mag vertrekken voor 100 miljoen pond

Eerder deze maand werd bekend dat verschillende clubs uit Saudi-Arabië wel interesse zouden hebben in De Bruyne. De 32-jarige middenvelder zou zelf wel willen praten met de clubs. Manchester City lijkt een transfer van De Bruyne niet tegen te houden. In het verleden was de Belg onaantastbaar en mocht hij niet vertrekken. TalkSPORT geeft nu aan dat de club ongeveer 100 miljoen pond wil hebben voor de sterspeler.

Kijkende naar de kwaliteiten van de middenvelder is dit prijskaartje nog wel te verantwoorden. Zijn leeftijd zorgt er echter voor dat er geen enkele Europese club ook maar na zal denken over een bod. Voor een 32-jarige ligt de prijs veel te hoog. Verder heeft De Bruyne een contract tot medio 2025 bij The Citizens. Aan het einde van volgend seizoen is hij transfervrij op te halen in Manchester.

Terug naar zijn oude vorm

In de openingswedstrijd van de Premier League raakte de Belg geblesseerd. Op 13 januari maakte hij zijn rentree in de competitie. Na 6 wedstrijden in de Premier League staat hij op 4 assists en 1 goal. De Bruyne lijkt nog lang niet op retour te zijn en laat bij City weer zien waarom hij tot de beste spelers van de wereld behoort.

Mooie prijs voor De Bruyne

  • Nee, dit bedrag ligt te laag
  • Ja, met het oog op zijn leeftijd wel
723+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie