‘Sterkhouder Bayern München moet 50 miljoen kosten’

Foto: ‘Sterkhouder Bayern München moet 50 miljoen kosten’

Het lijkt er sterk op dat Alphonso Davies deze zomer gaat vertrekken uit München. De linksachter wil maar al te graag naar Real Madrid. Met nog één jaar op zijn contract is de waarde van de Canadees gezakt. Real Madrid wil 40 á 50 miljoen betalen voor de sterkhouder van FC Hollywood.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Real Madrid heeft 40 á 50 miljoen euro over voor Davies

Doordat Davies nog maar een contract heeft tot medio 2025 is hij een interessant doelwit voor de Europese topclubs. Volgens Florian Plettenberg van SkySports in Duitsland wil de speler graag naar Real Madrid verkassen. De speler en de club zijn er schijnbaar al uit. Nu moeten Real Madrid en Bayern München er samen nog uit gaan komen. De Spanjaarden willen maximaal 40 á 50 miljoen euro uitgeven aan Davies.

Bayern München denkt echter dat Real Madrid de transfersom nog lager uit wil laten komen. Door het aflopende contract van de Canadees heeft Bayern München geen sterke onderhandelingspositie. Op het moment dat de club uit Beieren niet akkoord gaat met een deal loopt Bayern het risico om hem transfervrij te verliezen in 2025. Dan houdt de club dus helemaal niks aan hem over. De Rekordmeister van de Bundesliga gaat er dan ook vanuit dat Davies deze zomer gaat vertrekken. Die kans is groter dan dat hij nog bij gaat tekenen.

Davies bij Bayern

In 2019 vertrok Davies naar Bayern München. Op het moment dat hij bij de club aankwam was hij nog een aanvaller. Bij FC Hollywood zagen ze echter zijn potentie als linksachter. Met zijn snelheid kan hij bijna elke counter tegenhouden en aanvallend is hij ook enorm waardevol voor de ploeg. Hij won met Bayern onder andere vijf keer de Bundesliga en eenmaal de Champions League. In totaal pakte hij tot op heden 13 prijzen met Bayern München.

Hoeveel moet Bayern München voor Davies vragen?

  • 30 miljoen
  • 40 miljoen
  • Meer dan 50 miljoen
682+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie