Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

STEMMEN MAAR! Wie was de beste spits? | SN Team van het Seizoen

Foto: STEMMEN MAAR! Wie was de beste spits? | SN Team van het Seizoen

Dames en heren en iedereen die SoccerNews zo kort op de voet volgt, het is weer tijd voor het SoccerNews Team van het Seizoen! Elke week keken jullie massaal zaterdagochtend naar ons prachtige SN Team van de Week en uit die 34 teams plus voorselecties is een shortlist gerold van liefst 44 sterspelers uit de Eredivisie. Maar welk elftal is het allerbeste? Jij kan jouw favorieten in het SN Team van het Seizoen 2023-2024 stemmen! We gaan vandaag de spits kiezen.

Spits SN Team van het Seizoen: Luuk de Jong, Brian Brobbey, Vangelis Pavlidis of Kaj Sierhuis?

Voor elke positie van het SN Team van het Seizoen hebben we op basis van het SN Team van de Week (x34), statistieken en een flinke dosis subjectiviteit vier spelers geselecteerd. Je kan onderaan dit bericht, maar ook via Instagram, FacebookYouTube en Twitter jouw stem uitbrengen!

Luuk de Jong (PSV)

We beginnen bij de spitsen gelijk met de topscorer: Luuk de Jong. De targetman van PSV lijkt maar niet oud te worden. De 33-jarige goalgetter raakte liefst 29 keer de touwen en zorgde voor 15 assists. Ongelooflijke cijfers van de man die een van de beste koppers aller tijden is. In Barcelona, Sevilla en Eindhoven wordt hij al de GOAT genoemd of allerlei varianten daarop. Bij het SN Team van de Week heeft hij een eigen kleedkamer. Een ongelooflijke 14 keer zat hij erbij en met zijn doelpunten heeft hij heel veel SN Sterspeler van de Week-trofeeën verzameld. Het is bijna een doodszonde om De Jong níet in je SN Team van het Seizoen op te nemen.

Brian Brobbey (Ajax)

Dat betekent wel dat je anderen moet teleurstellen, zoals Brian Brobbey van Ajax. De spits onttrekt zich aan de malaise en doet kalmpjes zijn werk. Niet altijd even goed, maar wel altijd met veel power en een neusje voor de goal. 7 keer mocht hij ook het SN Team van de Week-shirt aantrekken. 18 goals en 8 assists zijn ook erg lekker in een ploeg dat totaal niet draait. Wat als hij met goede spelers om zich heen gaat voetballen, zoals in het SN Team van het Seizoen?

Vangelis Pavlidis (AZ)

Dat Vangelis Pavlidis op weg is naar een topclub vindt niemand meer gek. De Griekse spits van AZ schoot 29 keer raak en mocht daarom dit seizoen de topscorerstrofee delen met De Jong. Wel waren zijn 4 assists wat aan de mindere kant. Maar een spits moet scoren en dat doet Pavlidis. De aanvalsleider werd 6 keer verkozen tot het SN Team van de Week en is klaar voor het SN Team van het Seizoen. Maak jij het deze keer af?

Kaj Sierhuis (Fortuna Sittard)

Oeh, met Kaj Sierhuis hebben we nog een mooie outsider. De spits van Fortuna Sittard kan vanuit het niets een hattrick maken en zo werkte hij zich al 4 keer in het SN Team van de Week. Hij raakte onlangs geblesseerd aan zijn knie en zal er heel lang uit liggen. Triest voor zo’n goalgetter-talent die er toch even 12 in wist te schieten bij Fortuna. Hij verdient wel een steuntje in de rug, dus bij deze. Of gunnen we het Sierhuis nog meer?

Wie wordt jouw spits?

  • De Jong
  • Brobbey
  • Pavlidis
  • Sierhuis
482+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie