Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

STEMMEN MAAR! Wie was de beste rechter centrale verdediger? | SN Team van het Seizoen

Foto: STEMMEN MAAR! Wie was de beste rechter centrale verdediger? | SN Team van het Seizoen

Dames en heren en iedereen die SoccerNews zo kort op de voet volgt, het is weer tijd voor het SoccerNews Team van het Seizoen! Elke week keken jullie massaal zaterdagochtend naar ons prachtige SN Team van de Week en uit die 34 teams plus voorselecties is een shortlist gerold van liefst 44 sterspelers uit de Eredivisie. Maar welk elftal is het allerbeste? Jij kan jouw favorieten in het SN Team van het Seizoen 2023-2024 stemmen! Vandaag gaan we verder in onze 1-4-3-3-opstelling met de rechter centrale verdediger.

Rechter centrale verdediger SN Team van het Seizoen: Gernot Trauner, Philippe Sandler, Thomas Beelen of André Ramalho?

Voor elke positie van het SN Team van het Seizoen hebben we op basis van het SN Team van de Week (x34), statistieken en een flinke dosis subjectiviteit vier spelers geselecteerd. Je kan onderaan dit bericht, maar ook via Instagram, FacebookYouTube en Twitter jouw stem uitbrengen!

Gernot Trauner (Feyenoord)

Van alle rechter centrale verdedigers had hij de meeste uitverkiezingen (5) in het SN Team van de Week: Gernot Trauner. De Oostenrijkse centrumverdediger van Feyenoord is de kalmte achterin. Waar de rest druk bezig is met aanvallen neemt Trauner alles goed in ogenschouw en slaat hij verdedigend toe op het juiste moment. Zo heeft hij tig aanvallen eruit gehaald bij de tegenstander. Trauner is ijzersterk in de lucht en scoorde onlangs ook nog een keer. De herstelkracht van de Oostenrijker is wonderbaarlijk. Zo staat hij er altijd gelijk na een blessure. Denk aan de wedstrijd bij Atlético Madrid en je ziet een Trauner invallen en zich aanpassen alsof het een wedstrijdje op een zomeravond is. Trauner heeft niet voor niets als bijnaam De Apotheker, iedereen wil zijn pleister op doen en zijn middeltjes nemen. Maar of je dan zo goed wordt als Trauner en je in het SN Team van het Seizoen werkt?

Philippe Sandler (NEC)

Philippe Sandler speelde bij Ajax, Feyenoord, Manchester City, maar viel pas echt op bij NEC. Sandler is een Nijmeegse voltreffer gebleken en altijd goed voor een ruime voldoende. Hij viel nooit zo heel erg op (slechts één uitverkiezing bij het SN Team van de Week), maar haalde wel altijd de voorselecties. Sandler is sterk in de lucht, balvaardig en ziet de ruimtes. Na een sterk jaar wordt hij alweer genoemd bij Ajax, maar of dat op dit moment een vooruitgang is? Eerst maar het SN Team van het Seizoen. Ga jij voor Sandler?

Thomas Beelen (Feyenoord)

Hey, nog een Feyenoorder! Ja, waar Trauner uitviel, viel Thomas Beelen in. Zeker in de tweede seizoenshelft pakte Beelen zijn kans. Hij was al bijna afgeschreven na zijn komst van PEC Zwolle, maar de balvaardige inschuivende centrale verdediger liet zich zien bij Feyenoord toen hij het vertrouwen kreeg. Met zijn lange uitschuifbenen weet hij regelmatig een tackle succesvol uit te voeren. Toch heeft hij die tackle vaak niet nodig, want Beelen ziet het spelletje voor zich uitstekend. Hij weet ook de mogelijkheden om in te schuiven en lijkt de toekomstige verdedigingspion waar Feyenoord op gaat bouwen. Kunnen we ook al op hem bouwen in het SN Team van het Seizoen?

André Ramalho (PSV)

Als het even minder gaat met PSV wordt gelijk naar ene André Ramalho gekeken. Maar die ene André Ramalho is wel de man die centraal zijn mannetje staat bij PSV en ook nog voor doelpunten (3) en zelfs een assist zorgt. De Braziliaanse verdediger speelde 33 van de 34 wedstrijden en was een van de steunpilaren en cementvoegers die voor die weinige tegentreffers (21) zorgde. Ramalho zat ook vaak in de voorselectie van het SN Team van de Week en haalde twee keer de schifting. Ramalho verdient meer en meer, zeker omdat hij een geweldig seizoen met PSV draaide. Genoeg voor een basisplaats in het SN Team van het Seizoen?

Wie wordt jouw rechter centrale verdediger?

  • Trauner
  • Sandler
  • Beelen
  • Ramalho
953+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie