STEMMEN MAAR! Wie was de beste linkermiddenvelder? | SN Team van het Seizoen

Foto: STEMMEN MAAR! Wie was de beste linkermiddenvelder? | SN Team van het Seizoen

Dames en heren en iedereen die SoccerNews zo kort op de voet volgt, het is weer tijd voor het SoccerNews Team van het Seizoen! Elke week keken jullie massaal zaterdagochtend naar ons prachtige SN Team van de Week en uit die 34 teams plus voorselecties is een shortlist gerold van liefst 44 sterspelers uit de Eredivisie. Maar welk elftal is het allerbeste? Jij kan jouw favorieten in het SN Team van het Seizoen 2023-2024 stemmen! Deze keer kijken we naar de positie links op het middenveld.

Linkermiddenvelder SN Team van het Seizoen: Joey Veerman, Quinten Timber, Kristian Hlynsson of Ismael Saibari?

Voor elke positie van het SN Team van het Seizoen hebben we op basis van het SN Team van de Week (x34), statistieken en een flinke dosis subjectiviteit vier spelers geselecteerd. Je kan onderaan dit bericht, maar ook via Instagram, FacebookYouTube en Twitter jouw stem uitbrengen!

Joey Veerman (PSV)

We beginnen gelijk met een kolossale middenvelder: Joey Veerman. Deze stylist van PSV haalde liefst (schrik niet) 10 keer het SN Team van de Week! Als klap op de vuurpijl mag hij ook nog eens met Oranje mee naar het EK. Veerman scoorde 5 keer, misschien een beetje magertjes. Maar diezelfde Veerman was ook goed voor 16 assists. Zijn voorassists zullen ook niet op twee handen te tellen zijn. Veerman neemt risico in zijn spel, passt veelal vooruit en ziet altijd de gaatjes die anderen niet zien. Hij ziet ook ruimte in het SN Team van het Seizoen. Jij ook?

Quinten Timber (Feyenoord)

Quinten Timber brak dit seizoen door bij Feyenoord. In het kampioensjaar was hij nog de met zichzelf sukkelende middenvelder, maar een jaargang later is hij de leider en telkens een van de beste spelers op het veld bij Feyenoord. Hij leverde ook met 7 goals en 9 assists. Hij is meer een loper, een box-to-box, dan een passer. Maar ook zijn steekpassjes zijn fameus. Hij zat dan ook vele malen in de voorselectie van het SN Team van de Week, maar wonderwel overleefde hij slechts één keer de schifting: in week 12. Hij overleefde ook niet de keiharde schifting bij het Nederlands elftal. Gaat de schifting van het SN Team van het Seizoen wel een positief antwoord geven?

Kristian Hlynsson (Ajax)

Opvallend, maar wel waar. Kristian Hlynsson speelde een geweldige eerste seizoenshelft. De IJslandse middenvelder was dan ook het enige lichtpuntje bij Ajax, maar wel een prachtig lichtpuntje. Hij werkte zich 4 keer in het SN Team van de Week met zijn 7 doelpunten en 1 assist. Weer een andere type middenvelder, eentje die een stuk aanvallender is ingesteld. Op passnauwkeurigheid doet hij niet onder ten opzichte van zijn concurrenten. Op gebied van dribbels en duels wel. Toch heeft die jonge IJslander (20) iets. Hij speelt al eventjes niet meer bij Ajax, maar bij het SN Team van het Seizoen zijn we hem niet vergeten en belonen we grote talenten. Hou jij van een pareltje in jouw elftal? Kies Kristian Hlynsson!

Ismael Saibari (PSV)

Wil je voor een lekker aanvallende opstelling gaan kies dan voor de Peter Bosz-variant bij PSV. Want Ismael Saibari kwam vaak vanaf links en schitterde vooral in de eerste seizoenshelft en net na de winterstop. De Marokkaanse Belg heeft Europa aan zijn voeten liggen, maar blijft PSV voorlopig trouw. Na 2 SN Team van de Week-uitverkiezingen gaat hij ook nog niet naast zijn schoenen lopen. Na 5 goals en 4 assists in de Eredivisie komt hij bovendrijven. Ook op gebied van passing en dribbelende dreiging heb je een goeie aan hem. Saibari is nog wat grillig, maar een hele interessante optie voor het SN Team van het Seizoen.

Wie wordt jouw linkermiddenvelder?

  • Veerman
  • Timber
  • Hlynsson
  • Saibari
1563+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie