Slot wijst Feyenoord-fans na fluitconcert terecht

Foto: Slot wijst Feyenoord-fans na fluitconcert terecht

Arne Slot heeft donderdagavond na het Europa League-duel met AS Roma de nadruk gelegd op hoe hij Feyenoord graag ziet spelen. Hij heeft daarbij een duidelijke boodschap voor de Rotterdamse fans.

Arne Slot heeft kritiek op Feyenoord-fans om uitfluiten Mats Wieffer

Mats Wieffer kreeg er een aantal minuten voor tijd flink van langs. Beide ploegen stonden op een 1-1 stand en de middenvelder had de mogelijkheid om de bal voor het doel te gooien, waarbij de organisatie bij de Italianen even ver te zoeken was. De Oranje-international besloot echter om te temporiseren en de bal terug te spelen. Resultaat: een hels fluitconcert in De Kuip.

Fans van Feyenoord krijgen uitleg

Het zorgde voor veel onbegrip bij de aanwezige supporters in het stadion, die vonden dat het een uitgelezen mogelijkheid was om alsnog de overwinning binnen te halen. Slot stelde na afloop echter dat Wieffer de enige juiste keuze maakte. Tegenover de media vertelde hij op de persconferentie uitgebreid over het moment.

“Ik vond er één bijzonder moment tussen zitten dat ik toch graag nog even wil aanhalen. Dat op het moment dat Wieffer besloot de bal niet in te brengen het hele stadion uit zijn plaat ging. Ik hoop dat al die mensen die dat deden nog even kijken wat voor kans een minuut later ontstond”, zo liet hij daarover weten.

“Toen we een minuut lang balbezit hielden en via de linkerkant tot een kans kwamen. Dus dat dit onze manier van spelen is. Ik snap heus wel dat sommige mensen het wel eens anders willen zien, maar ik denk dat deze speelwijze over het algemeen tot best prima resultaten leidt. Ik vond het een hele goede keuze van Mats.'”

Is de speelwijze begrijpelijk?

  • Ja, ik vind van wel
  • Nee, zeker niet
354+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie