Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Slot vertelt harde werkelijkheid over transfer Hadj Moussa

Foto: Slot vertelt harde werkelijkheid over transfer Hadj Moussa

Arne Slot heeft het volste vertrouwen erin dat Anis Hadj Moussa volgend seizoen in Rotterdam kan gaan slagen. De oefenmeester houdt in gesprek met ESPN echter wel een slag om de arm.

Overgang Hadj Moussa naar Feyenoord

Hadj Moussa staat nu nog onder contract bij Patro Eisden, dat hem dit seizoen verhuurt aan Vitesse. In Arnhem maakt hij dermate veel indruk dat hij opviel bij Feyenoord. De Rotterdammers nemen hem over een paar maanden voor enkele miljoenen euro’s over en hopen dat hij het niveau aan kan.

Vertrouwen en verwachtingspatroon bij Slot

Slot merkte in de gesprekken dat bij de Algerijn veel enthousiasme en vertrouwen zit. Dat betekent volgens de hoofdtrainer echter niet dat Hadj Moussa zomaar in De Kuip gaat slagen. In het interview stelt Slot dat het aan de buitenspeler zélf zal liggen of hij bij Feyenoord kan aanhaken.

“We hebben natuurlijk ingeschat wat zijn kwaliteiten zijn ten opzichte van wat hij moet kosten, en de positie die hij bij ons inneemt”, zo laat Slot daarover weten. “Ik denk dat als we hem nu zouden halen, dat het voor hem een enorme uitdaging zou zijn om een wedstrijd te beginnen, gezien de intensiteit van ons spel.”

“Maar stel dat het vandaag op het eind nog niet beslist is en je zou hem de laatste twintig minuten laten invallen, dan heb ik de indruk dat hij in staat is om voor ons heel veel kansen te creëren.” Slot heeft dan ook een duidelijk signaal afgegeven. “Dat is in het gesprek dat ik met hem gehad heb, een keer of 112 aan de orde geweest.”

Gaat Hadj Moussa Feyenoord versterken?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
1976+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie