Slot spreekt zich uit over terugkeer Bijlow

Foto: Slot spreekt zich uit over terugkeer Bijlow

Het is onzeker of Justin Bijlow zondagmiddag in actie komt tegen Fortuna Sittard. De doelman van Feyenoord ontbrak de afgelopen wedstrijden vanwege een coronabesmetting in de selectie.

Marciano stond onder de lat tegen Slavia Praag (2-2), FC Twente (0-0) en Heracles Almelo (2-1 zege). In Tsjechië blunderde hij twee keer stevig, maar hij herstelde zich in de daaropvolgende duels. Het is onzeker of hij zondag tegen de Limburgers opnieuw in actie komt óf Bijlow zijn comeback maakt onder de lat.

“Het gaat beter met Justin, maar hij heeft nog altijd niet met de groep meegetraind”, zo liet trainer Arne Slot weten op de persconferentie. “Hij is vandaag wel naar buiten gegaan en heeft een stukje met Khalid (keeperstrainer Benlahsen, red.) getraind. Dat gaat behoorlijk goed. Het is alleen nog afwachten hoe hij daarop reageert. Hij heeft geen extreme klachten gehad, hij is ook gewoon thuis hersteld.”

Klachten

Slot vervolgt: “De klachten die hij had zijn nog niet compleet over, die overigens wel heel mild zijn. Wat ik van zondag verwacht? Het is afhankelijk van hoe hij op de training van vandaag gaat reageren, maar we hopen dat hij morgen met de groep mee kan trainen. Dan moeten we weer afwachten hoe hij daarop gaat reageren. Ik noemde het eerder deze week een race tegen de klok, en dat is het eigenlijk nog steeds.”

Feyenoord heeft verder geen personele problemen in de selectie. Het team is fit uit de afgelopen wedstrijd gekomen, zo merkte Slot op.

Odds bij bet365: winst Feyenoord 1,20 gelijkspel 7.00, winst Fortuna 13.00

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Zou jij het risico nemen?

  • Ja
  • Nee
110+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie