Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Frankrijk
21 juni 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Slot slaat Ajax KO met transfer’

Foto: ‘Slot slaat Ajax KO met transfer’

Ajax beschikt over een aantal spelers die in principe niet mogen vertrekken: Diant Ramaj, Jorrel Hato, Kenneth Taylor en Brian Brobbey. Maar de Amsterdammers hebben óók geld nodig om wat te kunnen doen op de transfermarkt. Misschien komt trainer Arne Slot wel langs in de Johan Cruijff ArenA voor een overval…

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Liverpool aast op Jorrel Hato’

De nieuwe club van de Feyenoord-kampioenenmaker, Liverpool, wordt namelijk gelinkt aan Jorrel Hato. The Reds hebben misschien geen directe versterking nodig in het centrum, dat met Virgil van Dijk en Ibrahima Konaté staat als een huis, maar de eerstgenoemde speler begint op leeftijd te raken en kan wel een ‘understudy‘ gebruiken. Bovendien laat Joël Matip Anfield Road achter zich.

Liverpool oriënteert zich dus op de transfermarkt én schijnt een fiks bedrag tot zijn beschikking te hebben voor een verdedigende aanwinst. Willian Pacho van Eintracht Frankfurt wordt namelijk genoemd en hij kost naar verluidt vijftig tot zestig miljoen pond, wat neerkomt op zestig à zeventig miljoen euro. Voor een soortgelijke geldsom moet Hato wel los te weken zijn uit Amsterdam, ondanks zijn langlopende contract in de Johan Cruijff ArenA, dat pas medio 2028 afloopt.

Zegt Alex Kroes ‘nee’?

Titulair technisch directeur Alex Kroes zei onlangs nog: “Jorrel Hato, bijvoorbeeld, wil ik absoluut niet kwijt. We willen hem pas verkopen als hij het Europees en nationaal ontzettend goed doet in een winnend Ajax, want dan is zijn prijs nog hoger. Hij heeft nu de hoogste boekwaardewinstpotentie, maar mag niet weg. Net als Brian Brobbey, Kenneth Taylor en onze andere eigen jongens.”

Dat zijn mooie woorden, maar Ajax zit in een spagaat. Er zijn geen financiën om zélf zaken te doen en er moet eerst verkocht worden, maar ‘Mislintats miskopen’ liggen heel wat minder goed in de markt dan de bovengenoemde Ajacieden. Overigens wordt Hato ook al een hele tijd in verband gebracht met Arsenal.

Doen bij een megabod?

  • Ja, sowieso
  • Nee, zelfs dan niet
8878+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie