Slot lacht om ‘transfermove’ Geertruida: “Slimme afleidingsmanoeuvre”

Foto: Slot lacht om ‘transfermove’ Geertruida: “Slimme afleidingsmanoeuvre”

Feyenoord-trainer Arne Slot wil nog niet bevestigen of hij volgend seizoen ook nog eindverantwoordelijke is in Rotterdam. Mocht er een grote Europese topclub langskomen, dan lijkt de oefenmeester wel te willen luisteren. Toch ziet de oefenmeester het ook zeker niet al straf om nog langer te blijven en ziet hij nog wel uitdagingen.

Slot voelt Feyenoord-waardering en lacht om Geertruida-move

Dat supporters en spelers graag langer door willen met Slot bleek wel tijdens de huldiging. Zo zong Lutsharel Geertruida onder meer dat Slot moet blijven, waarop de oefenmeester een gevat antwoord klaar had tegenover ESPN. “Dat is een slimme afleidingsmanoeuvre van hem, want hij heeft zelf nog een contract voor één jaar, terwijl ik nog twee jaar heb. Het is mooi om te merken dat de waardering er is van de supporters en ik zou ook liegen als ik zeg dat ik dat in de spelersgroep niet zou merken. Ik voel heus wel dat die jongens waardering hebben voor het werk dat wij als staf met ze doen.”

Naast Slot is er ook genoeg belangstelling voor andere spelers, maar de Feyenoord-trainer gaat niet direct uit van een leegloop. “Maar het zou naïef zijn om te denken dat er niemand weggaat. Dat is wel indirect het gevolg van succes en de piramide waar de Nederlandse competitie onderdeel van is. Die realiteit moet je niet uit het oog verliezen, maar het is ook niet vervelend om bij Feyenoord werkzaam te zijn. Wij hebben een heel mooi verhaal, maar het zou naïef zijn om te denken dat we volgend seizoen met dezelfde spelers aan de start staan.”

Slot ziet uitdagingen bij Feyenoord

Slot hoeft nog niet weg bij Feyenoord en ziet ook voor komend seizoen genoeg uitdagingen. “Met name het continueren van succes. Ik zei al iets over het puntenaantal. Het eerste jaar boven de zeventig, vorig jaar boven de tachtig en nu hopen we stiekem ook boven de tachtig te eindigen. Dat is nodig om voor de prijzen mee te doen. Dat je dan de pech hebt dat PSV zo exceptioneel goed presteert, dat heb je niet in de hand. Daar focussen we ons ook volgend seizoen weer op. Voor Feyenoord is het een geweldige uitgangssituatie die we de afgelopen jaren voor elkaar hebben gekregen.”

Denk jij dat Slot en Geertruida allebei vertrekken bij Feyenoord?

  • Ja, beiden
  • Nee, alleen Geertruida
  • Nee, alleen Slot
  • Nee, beiden niet
266+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie