‘Sensationele transferwending voor Donny van de Beek’

Foto: ‘Sensationele transferwending voor Donny van de Beek’

Donny van de Beek staat op het punt van vertrekken bij Manchester United. De middenvelder die onder Ten Hag niet hoeft te rekenen op veel speeltijd, staat in de belangstelling van diverse clubs. Volgens 90min zou ook Feyenoord tot dat rijtje van clubs behoren.

Veel clubs in de race voor Van de Beek

Van de Beek wil deze zomer een stap maken om weer meer aan spelen toe te komen. Bij United kampte de middenvelder afgelopen seizoen ook nog eens met een zware blessure. Daardoor bleef zijn speeltijd beperkt, maar manager Erik ten Hag geeft ook liever de voorkeur aan andere middenvelders. Van de Beek zinspeelt dan ook op een vertrek.

Naar verluidt zou er veel interesse zijn vanuit Italië, waar onder meer AS Roma op de komst van de oud-speler van Ajax aast. Journalist Nicolò Schira wist eerder al te melden dat Van de Beek inmiddels op de hoogte is gebracht van zijn gebrek aan toekomstperspectief op Old Trafford. Een tussenpersoon zou de oud-Ajacied al hebben aangeboden bij AS Roma en naar verluidt is de Italiaanse club nu actief bezig met het binnenhalen van Van de Beek.

Ook andere Premier League-clubs zoals Wolverhampton Wanderers, Crystal Palace en Nottingham Forest zouden Van de Beek op het lijstje hebben staan, terwijl het medium ook meldt dat een terugkeer naar Ajax niet wordt uitgesloten. ‘Onder de juiste voorwaarden’ zou ook Feyenoord de komst van Van de Beek wel zien zitten meldt 90min.

Zie jij Van de Beek vertrekken naar Feyenoord?

  • Ja, dat zou niet eens een gek idee zijn
  • Nee, dat gaat echt niet gebeuren
6078+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie