‘Schreuder kiest voor Grieks avontuur’

Foto: ‘Schreuder kiest voor Grieks avontuur’

Alfred Schreuder heeft de mogelijkheid om aankomend seizoen aan de slag te gaan in Griekenland. Volgens diverse media uit het land voert hij namelijk gesprekken met Olympiakos Piraeus dat hem dolgraag wil inlijven.

Interesse van Olympiakos Piraeus

De Griekse topclub beleeft een lastig seizoen in de competitie. Het leidde eerder al tot het ontslag van hoofdtrainer Michel, maar zijn opvolger José Anigo doet het niet veel beter. Het heeft inmiddels een achterstand van vijf punten op concurrent Panathinaikos, waardoor het voor het eerst sinds 2019 geen landskampioenschap dreigt te worden.

Het is voor het clubbestuur reden om achter de schermen op zoek te gaan naar een oefenmeester die het team aankomend seizoen weer terug kan brengen aan de nationale top. Het is daarbij enthousiast geraakt over de kwaliteiten van Schreuder, die met Club Brugge, 1899 Hoffenheim en Barcelona al meermaals ervaring opdeed in het buitenland.

Naar verluidt zijn de eerste gesprekken met Schreuder al gevoerd en is de kans reëel dat beide partijen binnen een afzienbare periode tot een akkoord komen. Schreuder is overigens niet de enige optie voor Olympiakos Piraeus. Zo zou Frank de Boer eveneens tot de mogelijkheden behoren, al zat hij nog niet met de club om de tafel.

Mislukt Ajax-avontuur

Schreuder zit sinds het begin van dit kalenderjaar zonder club, nadat hij bij Ajax moest vertrekken. Afgelopen zomer kwam de Nederlander nog binnen als opvolger van Erik ten Hag, maar hij kreeg het niet voor elkaar om de ploeg naar zijn hand te zetten. Vlak na de winterstop besloot het Amsterdamse bestuur daarom in te grijpen.

Zou dit een logische stap zijn voor Schreuder?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
146+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie