‘Sc Heerenveen bezig met aanvallende versterkingen’

Foto: ‘Sc Heerenveen bezig met aanvallende versterkingen’

Sc Heerenveen werkt achter de schermen hard aan de komst van meerdere buitenspelers. Volgens Voetbal International zijn de Friezen onder meer bezig met het binnenhalen van Loizos Louizou.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Interesse sc Heerenveen in Louizou

De 20-jarige vleugelaanvaller staat onder contract bij Omonia Nicosia en is bezig aan een uitstekend seizoen. In 17 competitiewedstrijden was Louizou vooralsnog goed voor 6 doelpunten en 3 assists. De linksbenige rechtsbuiten is met die statistieken opgevallen bij sc Heerenveen, dat hem dolgraag wil huren.

Daarnaast wil het een optie tot koop aan het contract toevoegen, zodat het aankomende zomer de mogelijkheid heeft om hem definitief over te nemen. Het eerste bod van sc Heerenveen was 1,5 miljoen euro, maar dat werd door Omonia Nicosia naar verluidt resoluut van tafel geveegd. Intussen is het teruggekomen met een tweede bod.

Het zou gaan om een bedrag van 1,7 miljoen euro, waarmee sc Heerenveen de club uit Cyprus alsnog probeert te overtuigen van een overgang. De komende dagen is het afwachten of Omonia Nicosia het ditmaal wél voldoende vindt om met sc Heerenveen in gesprek te gaan. De nummer 9 van de Eredivisie hoopt erop.

Ook Ceïde hoog op het lijstje

Naar verluidt staat het los van de interesse in Emil Ceïde. Sc Heerenveen heeft namelijk gesignaleerd dat er Franse interesse is in Osame Sahraoui, terwijl Ché Nunnely eveneens op het lijstje staat van meerdere clubs. De eredivisionist wil een leegloop voor zijn door een aantal versterkingen binnen te halen, zodat het in de tweede seizoenshelft vol voor de play-offs voor Europees voetbal kan gaan.

Moet sc Heerenveen voor Louizou gaan?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
88+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie