Saïd Hamulic gaat los over ‘Ajax-schandaal’

Foto: Saïd Hamulic gaat los over ‘Ajax-schandaal’

Ajax kwam op een 1-0 voorsprong tegen Vitesse door een goal van Jorrel Hato, maar vervolgens leek Saïd Hamulic op vrij wonderbaarlijke manier gelijk te maken. Zijn doelpunt ging echter niet door wegens buitenspel, maar de Vitesse-spits zet vraagtekens bij de technologie, bij de beslissing van de videoscheidsrechter.

Hamulic: “Wie geloof je, de lijn of de grensrechter?”

Na afloop van de partij kreeg Hamulic het moment nog eens te zien bij ESPN: “Het is geen buitenspel. Sterker, iemand die ik ken is scheidsrechter. Die heb ik ernaar laten kijken. Dat dit doelpunt wordt afgekeurd… Ik heb er geen woorden voor, als ik het zo moet zien.”

“Wie geloof je, de lijn of de grensrechter?”, vroeg de centrumaanvaller zich af. “Mensen maken fouten, maar de technologie niet. Het is niet de eerste keer, maar al de derde keer. Mijn laatste doelpunt tegen NEC was ook geen buitenspel. Wat moet ik dan doen als het weer gebeurt…?”

“Veel werk te doen”

Interim-manager Edward Sturing wilde zich voor de camera van de NOS niet op ‘randzaken’ richten: “‘In de eerste helft hadden we mogelijkheden, maar we zijn verdedigend kwetsbaar. We liepen niet mee en zaten nergens kort, Ajax kon twee à drie keer raken… Je zag dat het diep zit en er een gebrek aan vertrouwen is. Deze groep heeft twee wedstrijden gewonnen en gelijkgespeeld. Van de week had ik een goed gevoel, maar in zo’n wedstrijd zie je dat er veel werk te doen is. We moeten proberen hier weg te komen en niet opgeven na een wedstrijd tegen Ajax.”

Snap jij hem?

  • Ik wel
  • Ik niet
2031+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie