Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Frankrijk
21 juni 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Ryan Gravenberch-stunt op komst’

Foto: ‘Ryan Gravenberch-stunt op komst’

Ryan Gravenberch heeft absoluut geen geweldig seizoen achter de rug bij Liverpool, waar hij veel vaker wisselspeler was dan basisklant. Maar misschien verandert zijn status wel met de komst van oefenmeester Arne Slot. Misschien lukt het hem tóch om zijn grote potentie waar te maken.

‘Ryan Gravenberch straks basisspeler bij Liverpool’

Rafael van der Vaart maakte eerder heel wat los toen hij zei dat hij Gravenberch een betere voetballer vond dan Jude Bellingham. In gesprek met Voetbal International reageert de oud-Ajacied: “Die vergelijking met Bellingham maakte nogal wat los. Ik had niet verwacht dat die bij Real Madrid zó’n goed seizoen zou gaan draaien, maar ik blijf bij mijn opmerking van toen.”

Raffie is erg onder de indruk van de middenvelder van The Reds: “Ik ben heel erg gecharmeerd van zijn speelstijl. Die rechte rug en het zelfvertrouwen dat hij uitstraalt: vroeger hadden Ruud Gullit en Frank Rijkaard dat ook. Het gemak waarmee Ryan lijkt te voetballen, daar kan ik enorm van genieten.” Hij denkt dat Gravenberch Alexis Mac Allister uit de basis kan kegelen: “Als je hem in de Liverpool-selectie vergelijkt met Alexis Mac Allister, dan vind ik Gravenberch echt veel beter. Zo moet hij zichzelf ook presenteren. Want het ís gewoon zo.”

Arne Slot-effect

Erwin van de Looi (die met de hoofdrolspeler in dit verhaal samenwerkte bij Jong Oranje) zegt iets soortgelijks: “Voor iedere voetballer is het goed nieuws geweest als hij met Arne Slot mocht werken en dat zal straks bij Liverpool niet anders zijn. Onder Erik ten Hag heeft Ryan bij Ajax een heel goede periode gehad en ik denk dat ook Arne het beste uit hem gaat halen. Als het Ryan lukt een vaste basisplaats te veroveren bij zijn club, zal dat ook positieve gevolgen hebben voor zijn status bij het Nederlands elftal.”

Zie jij dit ook gebeuren?

  • Ik wel
  • Ik niet
2906+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie