‘Real Madrid wil Feyenoord-spits Giménez’

Foto: ‘Real Madrid wil Feyenoord-spits Giménez’

Real Madrid volgt Santiago Giménez achter de schermen nadrukkelijk. Dat vertelt zijn vader en tevens zaakwaarnemer Christian Giménez in gesprek met TUDN.

Giménez maakt indruk bij Feyenoord

De naam van de Mexicaanse centrumspits werd in de zomer van 2023 al in verband gebracht met een overstap naar Atlético Madrid. De aanvaller besloot echter te blijven en maakt dit voetbaljaar opnieuw indruk. Het is de verwachting dat hij komende zomer alsnog een transfer kan maken.

Real Madrid wenst eerst een tussenstap

Giménez senior bevestigt de vele interesse van ‘absolute A-teams’. Zo zou Real Madrid gecharmeerd zijn van zijn kwaliteiten en hem in de toekomst graag willen binnenhalen. De koploper van de Spaanse competitie zou alleen eerst de wens hebben dat hij een tussenstap zet, zodat zijn ontwikkeling niet stilstaat.

“Voor een volgende stap is Duitsland een zeer belangrijke en interessante markt om te blijven leren en groeien”, oordeelt de zaakwaarnemer. “In Italië zijn er veel geweldige aanvallers, dat kan ook interessant zijn over zes maanden of een jaar. Verdedigend is het Italiaanse voetbal sterker, dus daar wordt Santi ook beter van.”

“Het Engelse voetbal is veel directer. Daar zijn ook teams die heel aantrekkelijk zijn voor een spits met de kenmerken van Santiago. En het Spaanse voetbal combineert alles een beetje. Er zijn teams als FC Barcelona die van balbezit houden en Real Madrid dat directer speelt. Ook bij Atlético Madrid is de nummer negen belangrijk in de hiërarchie.”

Gaat Giménez de Europese top halen?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
606+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie