‘Real Madrid legt exorbitant bedrag voor Mbappé klaar’

Foto: ‘Real Madrid legt exorbitant bedrag voor Mbappé klaar’

Real Madrid gaat in het nieuwe jaar opnieuw proberen om Kylian Mbappé aan de selectie toe te voegen. Zaterdagochtend meldt Marca dat de Spaanse grootmacht daarvoor een grote pot met geld heeft vrijgemaakt.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Ultiem aanbod van Real Madrid

De Fransman beschikt over een aflopend contract, waardoor Real Madrid vanaf 1 januari de mogelijkheid heeft om met de aanvaller in gesprek te gaan. Dat heeft het clubbestuur aangegrepen om direct in actie te komen en contact te zoeken met het management van Mbappé, dat een duidelijke boodschap te horen heeft gekregen.

Vrijdag kwam The Athletic al met het nieuws dat Real Madrid de Fransman een ultimatum heeft gegeven. Tot half januari heeft de topvoetballer van Paris Saint-Germain de tijd om op het aanbod van de Spanjaarden in te gaan. Indien hij dat niet doet, trekt Real Madrid dit in en gaat het over op een alternatief.

Topsalaris voor Mbappé in Spanje

Mbappé heeft in de Spaanse hoofdstad de mogelijkheid om een topbedrag te verdienen. Bij het ondertekenen van zijn contract zou hij een transferbonus van 130 miljoen euro kunnen incasseren. Bovendien kan hij 26 miljoen euro netto per jaar op zijn rekening bijschrijven, waarmee hij de best betaalde speler van de club wordt.

Naar verluidt is Real Madrid niet bereid om aan een van deze bedragen te sleutelen, evenals de deadline van half januari. Dit heeft voor een belangrijk gedeelte te maken met de zomer van 2022, toen de club er al vanuit ging dat Mbappé kwam en hij alsnog zijn contract verlengde bij Paris Saint-Germain. Real Madrid wil eenzelfde scenario koste wat het kost voorkomen.

Komt Mbappé deze zomer wél naar Real Madrid?

  • Ja, ik denk het wel
  • Nee, ik verwacht het niet
1210+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie