PSV’er gelooft in winnen Champions League: ‘Dan ben ik niet te stoppen’

Foto: PSV’er gelooft in winnen Champions League: ‘Dan ben ik niet te stoppen’

De ambities van Johan Bakayoko kennen geen grenzen. De Belgische rechtsbuiten gelooft zelfs in het winnen van de Champions League met zijn club PSV, zo vertelt hij op ESPN.

Johan Bakayoko over de ambities van PSV, Peter Bosz en Ruud van Nistelrooij

“Wat er mogelijk is in de Champions League? Alles is mogelijk, je kunt niet te groot dromen. We maken ook een grote kans tegen Dortmund. We hebben op elke positie uitzonderlijke kwaliteiten. Ook met de wissels blijft PSV altijd top”, stelt Bakayoko. De twintigjarige dribbelkont is erg blij met Peter Bosz als coach. “Hij geeft mij vooral duidelijkheid en praat met me. Of het nou goed gaat of wat minder, hij blijft me vertrouwen geven. Zijn lessen? Elke wedstrijd intensiteit geven. Daar heeft hij een groot aandeel in. Als ik die intensiteit breng, dan ben ik niet te stoppen.”

Ook over zijn vorige coach Ruud van Nistelrooij is Bakayoko lyrisch. “Meer doelpunten komen vanzelf, dat heb ik ook van mijn vorige trainer Ruud. Hij sprak altijd over de ketchup, dat vond ik wel mooi en daar geloof ik ook echt in. Als de doelpunten eenmaal komen, dan gaat het vanzelf. Ik moet gewoon mijn spel spelen en belangrijk zijn voor het team.”

Bakayoko: ‘Spelers PSV gaan voor elkaar door het vuur’

In Eindhoven geniet de Rode Duivel met volle teugen. “Zeker weten, ik lach mij elke dag kapot. Ik speel hier prima voetbal en ben gewoon gelukkig. We hebben een fantastische groep. Er zijn veel jonge jongens, die elkaar begrijpen. Dat maakt het verschil. En de kwaliteit maakt het nog makkelijker, we begrijpen elkaar binnen en buiten het veld. Onze band is sterk, we gaan voor elkaar door het vuur.”

Bakayoko is in potentie absolute wereldtop

  • Eens
  • Oneens
160+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie