PSV-‘prutser’ digitaal gesloopt tijdens oefenduel

Hoewel het ‘maar’ een oefenduel is, heeft André Ramalho in Spanje tegen Hamburger SV opnieuw laten zien waarom PSV in januari nog een vervanger voor hem zou moeten halen. Dat schrijven veel fans op het social medium X.

André Ramalho blijft maar schutteren in Eindhovense defensie

Ramalho kreeg na een half uur spelen een directe rode kaart en een penalty tegen omdat hij zijn directe tegenstander naar de grond duwde, toen die één-op-één ging met doelman Walter Benítez. Uit de pingel kwam de 1-2, vlak voor rust scoorde een tienkoppig PSV nog wel een gelijkmaker. In de rust werd besloten dat PSV er weer een elfde speler bij mocht zetten (maar niet Ramalho), maar daar stak de Spaanse scheidsrechtersbond vervolgens een stokje voor; zij belden in en eisten dat PSV met tien man verder ging. Daarom werd uiteindelijk maar een compleet nieuwe wedstrijd ingezet, met dus weer een 0-0 tussenstand. Een hoop gedoe door de actie van Ramalho, kortom.