Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

PSV moet op ‘wonder’ hopen met doelman

Foto: PSV moet op ‘wonder’ hopen met doelman

Het wordt voor PSV nog een behoorlijke klus om komende zomer een nieuwe club te vinden voor Joël Drommel. De goalie wil zelf graag weg om weer ergens eerste keuze te worden, maar volgens het Eindhovens Dagblad is dat makkelijker gezegd dan gedaan.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Nieuwe club doelman Joël Drommel vinden wordt flinke klus voor PSV

Clubwatcher Rik Elfrink weet namelijk: “Drommel kostte 3,5 miljoen euro en van dat bedrag is inmiddels 2,1 miljoen euro afgeschreven. Hij staat nog voor een kleine anderhalf miljoen euro (plus mogelijk geactiveerd tekengeld) op de balans van PSV, dat nog graag een transfersom voor hem wil ontvangen. Een nieuwe club moet ook het salaris van Drommel nog willen overnemen, wat in Nederland voor namen onder de traditionele top-drie onmogelijk lijkt.”

En dus ligt het buitenland meer voor de hand, al is verhuren met optie tot koop ook nog een optie zodat PSV ‘mogelijk alsnog een deel van de transfersom terug kan verdienen’. “Om de komende periode een overgang naar een andere club te forceren, moeten PSV en Drommel waarschijnlijk allebei een beetje financiële pijn lijden. Of er moet nog een wonder gebeuren en een club komen die het helemaal ziet zitten in Drommel én alle financiële lasten van PSV en de keeper wil dragen.”

PSV ziet in Etienne Vaessen een potentiële opvolger van Drommel als back-up achter Walter Benítez. De Argentijn gaf zelf al aan dat hij graag bij PSV wil blijven, maar ligt wel nog maar één jaar vast.

Denk jij dat Drommel uiteindelijk bij PSV zal blijven?

  • Ja
  • Nee
231+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie