‘PSV liet miljoenentransfer Teze schieten’

Foto: ‘PSV liet miljoenentransfer Teze schieten’

PSV heeft een miljoenenbod op Jordan Teze laten schieten meldt het Eindhovens Dagblad. Naar verluidt was een buitenlandse club bereid om acht miljoen euro op tafel te leggen voor de verdediger, maar tot een transfer kwam het uiteindelijk niet. Mogelijk komt het komende zomer alsnog tot een transfer voor de momenteel uit beeld geraakte Teze.

Wisselspeler Teze

Teze werd de laatste vijf officiële wedstrijden buiten de basis gehouden door trainer Ruud van Nistelrooij, maar hoeft volgens de oefenmeester niet te vrezen dat hij helemaal geen kans meer krijgt. “Er zijn bij ons meer spelers op de bank gekomen en ze hebben zich terug weten te knokken”, waarmee het Brabants medium een eerder gedane uitspraak van Van Nistelrooij citeerde.

Van Nistelrooij stelt de centrumverdediger in het restant van het seizoen nog hard nodig te hebben, maar volgens het ED lagen de kaarten mogelijk toch anders. “Volgens doorgaans goed ingevoerde bronnen was een buitenlandse club afgelopen winter bereid om acht miljoen euro voor Teze te betalen. Niet dat dat bedrag ineens als bod bij PSV op tafel lag, want de club ontving geen bod en ook geen telefoontje.”

Miljoenentransfer Teze

De Brabantse krant verwacht dat het mogelijk in de zomer wel tot een transfer gaat komen mocht Teze weinig blijven spelen. Wel zal de prijs dan lager uit gaan vallen dan de eerder genoemde acht miljoen euro, maar kan PSV nog altijd rekenen op enkele miljoenen. Teze heeft bij PSV nog een contract tot medio 2025.

Moet PSV komende zomer Teze verkopen?

  • Ja, is niet goed genoeg
  • Nee, moeten ze behouden
251+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie