Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Priske stelt één voorwaarde aan Feyenoord-job’

Foto: ‘Priske stelt één voorwaarde aan Feyenoord-job’

Brian Priske lijkt de voornaamste kandidaat om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord. Dat meldt Feyenoord-watcher Mikos Gouka. Binnen de clubleiding van de Rotterdammers zou men overtuigd geraakt zijn van de Deense oefenmeester, die momenteel nog onder contract staat bij Sparta Praag.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Priske topkandidaat voor Feyenoord-job

Maandag kwam SoccerNews ook al met het nieuws naar buiten dat Priske zo goed als zeker zeker de nieuwe trainer van Feyenoord gaat worden en ook Algemeen Dagblad-journalist en Feyenoord-watcher Gouka schrijft nu dat Priske er goed op staat in Rotterdam. De goede prestaties van Priske bij Sparta Praag zijn opgevallen.

Na negen jaar tijd bezorgde Priske met fris en aanvallend voetbal eindelijk weer eens de landstitel en ook dit jaar werd de dubbel gewonnen. De oefenmeester wordt daarnaast als een financieel haalbare kaart gezien, ondanks dat hij nog tot medio 2026 vastligt bij Sparta Praag. Feyenoord heeft de verwachting dat Priske tegen ‘een acceptabele vergoeding’ is op te halen uit Tsjechië.

Prikse wil assistenten meenemen naar Feyenoord

Priske zelf zou een overstap zien zitten, maar heeft wel een belangrijke voorwaarde. Assistenten Lars Fris en Christian Clarup moeten meen naar De Kuip. Christian Andersen, zaakwaarnemer van Priske, gaat naar verluidt kijken of er in de komende dagen een akkoord kan worden gesloten.

Bij Feyenoord laat men voorlopig nog niks los, zodat volgens Gouka ‘het proces niet wordt verstoord’. Daarnaast zouden er naast Priske nog wel twee andere buitenlandse kandidaten op de lijst prijken bij Feyenoord.

Moet Feyenoord eigen assistenten van Priske toestaan?

  • Ja, geen probleem
  • Nee, niet aan beginnen
1606+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie