Preview: Kan PSV inlopen op de concurrentie in de Eredivisie?

Foto: Preview: Kan PSV inlopen op de concurrentie in de Eredivisie?

Met het oog op het kampioenschap in de Eredivisie speelt PSV een belangrijke wedstrijd tegen Vitesse. Concurrenten Feyenoord en Ajax nemen het tegen elkaar op deze speelronde waardoor PSV bij een overwinning in kan lopen. Vitesse probeert er ondertussen alles aan te doen om uit het rechterrijtje van de Eredivisie te geraken. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en odds die helpen bij het wedden op de wedstrijd PSV – Vitesse.

PSV: teaminfo en vorm

De ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij is niet in grootste vorm uit de winterstop gekomen. PSV speelde namelijk gelijk tegen Sparta (0-0) en Fortuna Sittard (2-2). Hier heeft de Eindhovense ploeg vier kostbare punten laten liggen. Doordat Feyenoord het tegen Ajax opneemt is dit het perfecte moment voor PSV om in te lopen op een van de concurrenten. Momenteel staat PSV namelijk vierde met een achterstand van vijf punten op koploper Feyenoord.

Door het vertrek van sterspeler Cody Gakpo moeten er andere spelers opstaan in Eindhoven. Xavi Simons is al bezig aan een uitstekend seizoen met negen goals en vier assists, maar van Luuk de Jong en Noni Madueke wordt de komende tijd meer verwacht. Deze twee spelers hebben dit seizoen nog niet geleverd wat er van ze werd verwacht. Bij PSV is bijna iedereen fit voor de wedstrijd tegen Vitesse. Van Nistelrooij kan alleen geen gebruik maken van Mauro Júnior en Olivier Boscagli.

Luuk de Jong scoort

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Vitesse: teaminfo en vorm

Vitesse begon dramatisch aan de competitie door in de eerste negen wedstrijden slechts vijf punten te pakken. Phillip Cocu is nu een aantal maanden aangesteld, maar ook onder hem gaat het nog niet fantastisch. De Arnhemse ploeg heeft slechts één van de laatste zeven competitiewedstrijden verloren. Er lijkt dus wel verbetering in te zitten bij de ploeg.

De laatste tijd wordt er vaak gelijkgespeeld door Vitesse. Afgelopen wedstrijd tegen rivaal NEC eindigde de wedstrijd ook in een gelijkspel. Vitesse heeft zeker een uur lang met een man meer op het veld gestaan, maar de ploeg wist niet van deze situatie te profiteren waardoor de wedstrijd in een 0-0 eindigde.

Aan de kwaliteit van de selectie ligt het niet bij Vitesse. De spelers zijn goed genoeg om in de Eredivisie te blijven, maar er moeten wel structureel punten worden gepakt door de club. Momenteel staat de ploeg veertiende en de ploegen onder de degradatiestreep hebben slechts drie punten minder. Een slechte periode in Arnhem en dan kan de club zomaar degraderen naar de Keuken Kampioen Divisie.

Een van de problemen van Vitesse is dat er te weinig wordt gescoord. De topscorers van de ploeg zijn wingback Million Manhoef en middenvelder Matus Bero met drie treffers. De spitsen scoren simpelweg te weinig doelpunten om een plek in het linkerrijtje van de Eredivisie te bemachtigen.

No Operators Found

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Wedtip PSV – Vitesse

De laatste tijd spelen PSV en Vitesse veel gelijkl in de Eredivisie. Het grote verschil is dat PSV genoeg kansen creëert, maar ze niet afmaakt terwijl Vitesse juist weinig creëert. Ondanks dat PSV niet in topvorm is moet er uiteindelijk zonder te veel moeite van Vitesse kunnen worden gewonnen. Tip: wedden op ‘PSV wint handicap -2’. Deze weddenschap heeft een odd van 2.14 bij Circus

PSV wint met handicap -2

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

21:05
90+
Oorlog na Heerenveen-PSV: ‘puntenaftrek’
21:01
31+
Slot wil naar Liverpool: “Wordt komende dagen duidelijk”
20:50
16+
PSV door achtklapper tegen sc Heerenveen officieus landskampioen
20:36
119+
‘Pijnlijke Van Persie-actie na Heerenveen-PSV’
20:27
262+
‘Chivu keert na 21 jaar terug bij Ajax’
20:02
100+
Feyenoord én Go Ahead Eagles verrassen met opstelling
19:42
117+
‘PSV moet absolute klassespeler aantrekken’
19:24
40+
Bliksemstart PSV: 0-3 na een kwartier (!) spelen
19:11
246+
‘Bestuurlijke onrust Ajax nog niet teruggekeerd’
18:50
8+
Goed nieuws Tévez: uit ziekenhuis ontslagen, nu alweer op trainingsveld
18:30
276+
‘Feyenoord vindt Giménez-vervanger in Schotland’
18:10
152+
Ajax-directeur eigenlijk heel ouderwets: “Terug naar het gogme van vroeger”
17:50
31+
Opstellingen Heerenveen en PSV: Bosz wijst vervanger van Dest aan
17:37
29+
Kind van de club verlengt bij Feyenoord tot 2025
17:30
158+
‘Hij is zeker geschikt om Slot op te volgen bij Feyenoord’
17:10
95+
Slot nu al geconfronteerd met opdringerige Engelse journalisten
17:00
134+
Liverpool IDEAAL voor Geertruida | Stalen Snor #55
16:50
100+
KNVB komt met update over geblesseerde Frenkie de Jong
16:30
28+
Akkoord op komst: EK-deelnemers mogen 26 spelers meenemen
16:10
213+
‘Van Praag redt eigen hachje met terugkeer Kroes’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie