Piroe lost PSV-verwachtingen in bij Swansea

Foto: Piroe lost PSV-verwachtingen in bij Swansea

Joël Piroe stond bij PSV te boeken als een enorm talent, maar tot een doorbraak in het eerste elftal kwam het voor de spits niet. De aanvaller koos eieren voor zijn geld en vertrok bij de Eindhovenaren om een avontuur aan te gaan bij Swansea City, dat uitkomt in de Championship. 

Op het tweede Engelse profniveau gaat het dit jaar voor de wind met Piroe. De spits staat inmiddels op 22 doelpunten dit seizoen en werd onlangs door de fans van The Swans uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Piroe reageert op de clubwebsite op de uitverkiezing. 

“Dit is een mooie manier om het seizoen af te sluiten”, stelt de oud-PSV’er. “Ik ben er heel trots op en er heel blij mee. Ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik alle verwachtingen die ik zelf had heb overtroffen. Ik heb een paar geweldige momenten gekend, die ik altijd met me zal meedragen. Maar ik kijk ook vooruit. Komend seizoen wil ik gewoon verdergaan met waar ik nu mee bezig ben.”

Alleen Aleksandar Mitrovic (Fulham) en oud-Vitessenaar Dominic Solanke scoorden dit seizoen meer doelpunten (allebei 29) dan Piroe. De doelpuntenwoede van de Nederlander zorgen niet voor een goede positie van Swansea. De club staat op dit moment 15e in de Championship. Een promotie is ver weg, maar dat hoeft voor Piroe niet zo te zijn. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft Leicester City interesse in de Nederlandse aanvaller. 

TIP: Winst Swansea van QPR? De odd van Circus is 1.98x!

Terughalen naar PSV?

  • Ja, doen!
  • Nee, denk het niet
126+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie