Perez ziet voor PSG ultieme opvolger van Mbappé

Foto: Perez ziet voor PSG ultieme opvolger van Mbappé

Kenneth Perez zou het niets verbazen als Paris Saint-Germain komende zomer een poging gaat wagen om Rafael Leão naar Frankrijk te halen. De Deense analist is zeer onder de indruk van de Portugees.

Prachtig doelpunt van Leão

Al jarenlang maakt Leão in de clubkleuren van AC Milan een goede indruk. Dit voetbaljaar kwam hij vooralsnog 24 keer in de Serie A in actie, waarvan 21 duels als basisspeler, waarin hij verantwoordelijk was voor vier doelpunten en zeven assists. In de Europa League laat hij ook vaak genoeg zien waartoe hij in staat is.

Dat was ook donderdagavond het geval, toen AC Milan op bezoek ging bij Slavia Praag. Christian Pulisic en Ruben Loftus-Cheek bezorgden de Italiaanse grootmacht een comfortabele voorsprong en vlak voor rust was het de beurt aan Leão, die met een schitterende krul van afstand in de bovenhoek raakschoot.

Groot enthousiasme bij Perez

Het levert in de studio bij ESPN veel enthousiasme op, waarbij Perez laat weten dat hij overtuigd is van de kwaliteiten van Leão. “Dit wordt de opvolger van (Kylian, red.) Mbappé. Ik denk dat hij wordt opgehaald door Paris Saint-Germain. Ik vind hem écht heel goed. Ik heb het heel lang niet willen geloven, maar wat is hij goed”, aldus Perez.

Bij de Franse topclub is er na dit seizoen een plekje vrij. Mbappé zal zijn aflopende contract namelijk niet verlengen en alle seinen staan op groen om komende zomer een contract te ondertekenen bij zijn jeugdliefde Real Madrid. Xavi Simons, die is verhuurd aan RB Leipzig, wordt eveneens genoemd als zijn mogelijke vervanger.

Heeft Perez gelijk?

  • Ja, zeker weten
  • Nee, ik vind van niet
56+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie