‘Pepijn Lijnders dichter bij Ajax’

Foto: ‘Pepijn Lijnders dichter bij Ajax’

Pepijn Lijnders lijkt momenteel grof wilde te zijn op de ‘trainertransfermarkt’. De assistent van oefenmeester Jürgen Klopp bij Liverpool wordt immers begeerd door Besiktas, maar zijn naam is nu ook al een paar keer gevallen bij Ajax. Waar wordt hij hoofdcoach?

‘Pepijn Lijnders dichter bij Ajax dan bij Besiktas’

The Athletic, dat behoorlijk betrouwbaar wordt geacht, kwam onlangs met het nieuws dat Lijnders óók op het verlanglijstje van Besiktas staat. Maar Ertan Süzgün (bijna 300.000 volgers op X, in Amsterdam op zijn profielfoto) van Sports Digitale claimt te weten dat het anders zit. Althans: hij meldt dat Lijnders daadwerkelijk begeerd wordt door Besiktas, maar dat de rechterhand van Klopp dichter bij een dienstverband in de Johan Cruijff ArenA is.

Lijnders én De Boer

In welke hoedanigheid is onbekend. Bij Studio Voetbal opperde Ibrahim Afellay onlangs een constructie: “Er zijn niet heel veel trainers beschikbaar, maar ik als ik kijk naar de problemen die Ajax heeft, zou ik eerder neigen naar een combinatie van Frank de Boer met Pepijn Lijnders.”

“De Boer heeft het in zijn eerste periode geweldig gedaan. Hij heeft ook te maken gehad met veel problemen, waardoor er niet veel mogelijk was bij de club. Er was inderdaad wel kritiek op het spel toen, maar nu zouden ze wel tekenen voor vier kampioenschappen”, vervolgde de oud-voetballer van FC Barcelona en PSV.

Afellay sloot af: “Het is een jongen van de club. Dat hij daarna weinig succes heeft gehad, hoeft niet mee te wegen. Hij heeft het bij Ajax hartstikke goed gedaan. Je kan ook zeggen dat hij veel ervaring heeft opgedaan en ook weet hoe hij het niet moet doen. Zoveel opties zijn er ook niet.”

Goede coach voor Ajax?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
2308+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie