Pavlidis naar de 2. Bundesliga? “Wát zeg je?”

Foto: Pavlidis naar de 2. Bundesliga? “Wát zeg je?”

Vangelis Pavlidis was één keer trefzeker namens AZ tegen Vitesse en is nu (helemaal in zijn eentje) Eredivisie-topscorer. ESPN-presentator Jan Joost van Gangelen lijkt echter niet zo onder de indruk te zijn van de Griek…

Vangelis Pavlidis naar de 2. Bundesliga?

Kees Kwakman analyseerde gisteren bij Dit was het Weekend: “Ik was er gisteren en vind het leuk om op Pavlidis te letten, ook als hij niet aan de bal is. Ik denk echt dat je geen lekkere middag of avond hebt als je tegen hem speelt. Hij is continu bezig. Dan komt hij een beetje naar links, dan jaagt hij weer af. Elke keer is hij voor de goal. Ook als hij zich uit laat zakken, sprint hij meteen naar de zestien.”

Pavlidis scoorde dus één keer, maar de analyticus vindt dat hij in de regel te veel kansen verkwanselt… “Tegen FC Volendam miste hij in de laatste fase twee à drie honderd procent kansen. Ik kan me wel voorstellen dat je als club, welk niveau laat ik even in het midden, denkt: dit is wel een hele interessante jongen. Hij brengt wel echt iets.”

Frankfurt of Sevilla

Vervolgens wekte Van Gangelen verbazing door te suggereren: “2. Bundesliga of zo?” Kwakman: “Nee joh, dat vind ik veel te laag.” Kenneth Perez deed óók een duit in het zakje: “2. Bundesliga zeg je!? Waar ik hem naartoe zie gaan? Toch niet 2. Bundesliga!? De topscorer van de Eredivisie vind jij 2. Bundesliga…” Als laatste werden er bestemmingen geopperd, Eintracht Frankfurt bijvoorbeeld (Perez), maar ook Sevilla (Kwakman).

Tweede Bundesliga?

  • Dat is zijn niveau
  • Véél te laag
961+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie