‘Pavlidis moet Bundesliga-topscorer doen vergeten’

Foto: ‘Pavlidis moet Bundesliga-topscorer doen vergeten’

VfB Stuttgart ziet in Vangelis Pavlidis een mogelijke opvolger voor Serhou Guirassy. De kans zit er dik in dat de Franse spits komende zomer de Bundesliga-revelatie verlaat, waardoor de AZ’er in beeld komt.

VfB Stuttgart ziet in Vangelis Pavlidis opvolger van Serhou Guirassy

Dat schrijft het Duitse Kicker dinsdag. Pavlidis is overigens niet de enige Griek die op de shortlist van Stuttgart staat. Ook Fotis Ioannidis van Panathinaiks is in de running om naar Zuid-Duitsland te komen. Pavlidis is bezig aan een uitstekend seizoen bij AZ, waarin hij 26 keer scoorde in 37 officiële duels. Zeer waarschijnlijk is de international bezig aan zijn laatste maanden in het AFAS Stadion.

Vijftien miljoen

AZ zou inzetten op een transfersom van rond de vijftien miljoen euro voor Pavlidis. Volgens Transfermarkt is dat aan de magere kant, aangezien zij de aanvalsleider taxeren op vijfentwintig miljoen. Het is niet bekend of Stuttgart aan de eisen van de Alkmaarders kan voldoen. Afgelopen winter was Pavlidis nog in beeld van een competitiegenoot van Stuttgart: Eintracht Frankfurt.

Stuttgart is bezig aan een geweldig seizoen in de Bundesliga. De ploeg staat momenteel derde, waardoor Champions League-voetbal volgende jaargang lonkt. Guirassy is een van de smaakmaker van de ploeg met 21 competitietreffers. De Fransman speelde zich in de kijker van diverse Europese grootmachten, terwijl Ajax vorig jaar nog belangstelling toonde. Door een clausule in zijn contract kan hij voor zo’n twintig miljoen euro vertrekken.

Mooie club voor Pavlidis?

  • Zeker wel!
  • Nah…
166+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie