‘Pavard spreekt vertrekwens uit en hint op nieuwe bestemming’

Foto: ‘Pavard spreekt vertrekwens uit en hint op nieuwe bestemming’

Benjamin Pavard heeft te kennen gegeven dat hij Bayern München wil verlaten voor een andere uitdaging. Daarbij heeft de Fransman wel een belangrijke voorwaarde. Pavard wil bij zijn nieuwe club wel als centrumverdediger aan de slag.

Tegenover La Gazetta dello Sport laat Pavard zich uit over zijn vertrekwens bij Bayern. “Ik speel nu al zeven jaar in Duitsland. Bij Bayern München heb ik alles gewonnen. Ik sta open voor nieuwe uitdagingen, maar alleen als ik als centrumverdediger mag spelen.”

Serie A

Daarbij lijkt de voorkeur van de verdediger te liggen bij een overstap naar de Serie A. “Olivier Giroud vertelt me er veel goede dingen over. Italië leeft 100% voor voetbal. Het is een magisch voetballand, zegt hij tegen mij. Ik zou het geweldig vinden om met hem te spelen. Giroud is een goede vriend. We gaan het zien.”

De Fransman geeft ook aan waarom juist de Italiaanse competitie hem zo trekt. “Ik heb altijd opgekeken naar verdedigers als Paolo Maldini, Alessandro Nesta en Giorgio Chiellini.” Bij Bayern is de verdediger niet altijd zeker van een basisplaats, mede ook door de goede optredens van voormalig Ajax-speler Noussair Mazraoui.

Eindigt Leipzig tegen Bayern in 2-2?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

16+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie