‘Orkun Kökcü-drama compleet’

Foto: ‘Orkun Kökcü-drama compleet’

Aan het verblijf van Orkun Kökcü bij Benfica kan komende zomer een eind komen denkt Ronald de Boer. De oud-speler van Feyenoord liet zich zaterdag keihard uit over trainer Roger Schmidt en werd vervolgens uit de selectie gezet. De Boer verwacht dat het ‘einde verhaal’ is voor Kökcü.

De Boer vreest voor Kökcü-vertrek bij Benfica

Kökcü liet zich in een interview met De Telegraaf uitermate kritisch uit over de voormalig trainer van PSV, die hem niet op de juiste manier zou gebruiken bij Benfica. “Ik heb die quotes gelezen, en die zijn niet misselijk…”, vertelt De Boer bij Ziggo Sport. “Ik begreep heel goed dat hij buiten de selectie is gelaten, en het lijkt mij dat het einde verhaal is voor hem”, vervolgt de voetbalanalist.

“Zo erg?!”, reageert presentator Bas van Veenendaal. “Dat denk ik wel”, is De Boer stellig. “Tenzij hij openlijk zijn excuses gaat aanbieden en zegt dat hij het niet zo meende. De woorden waren misschien verdraaid. Hij kan wel een punt hebben, maar uiteindelijk is de trainer de baas. Dan kun je je eigen mening wel heel belangrijk vinden, maar de trainer is uiteindelijk degene die beslist.”

Verbazing bij Schmidt om woorden Kökcü

Schmidt reageerde zelf verbaasd tegenover de Portugese media. “Ik heb het gelezen en zal na de interlandperiode met hem in gesprek gaan. De focus lag volledig op deze wedstrijd, maar ik was enorm verrast. Kökcü is een uitstekende speler, een uitstekend persoon en ik weet niet waarom hij dit interview heeft gegeven. Hij heeft veel wedstrijden voor Benfica gespeeld, een aantal doelpunten gemaakt en ook assists gegeven. Op dit moment kan ik het interview niet begrijpen.”

Denk jij dat het einde verhaal is voor Kökcü?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
1855+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie