Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Opstellingen Volendam en Feyenoord: zo vangt Slot het gemis van Hartman op

Foto: Opstellingen Volendam en Feyenoord: zo vangt Slot het gemis van Hartman op

In de midweekse Eredivisie-speelronde ontvangt hekkensluiter FC Volendam de nummer twee van de ranglijst Feyenoord. De bal gaat donderdagavond vanaf 18.45 uur rollen in het KRAS Stadion.

Opstellingen FC Volendam-Feyenoord in de 28e speelronde van de Eredivisie

Water aan de lippen bij Volendammers

FC Volendam wist de laatste twee uitwedstrijden nog wel verdienstelijk gelijk te spelen, maar veel heeft de ploeg van Regilio Simons daar niet aan. Het gaat naar nummer zestien Excelsior bedraagt inmiddels zeven punten, en dus hebben de Volendammers alleen iets aan overwinningen. Dat zal tegen Feyenoord een heel moeilijk verhaal worden, al hield Het Andere Oranje in De Kuip nog wel lang stand. Volendam kiest voor 4-3-3 met Brian Plat als linksback, tegen Almere City moest de verdediger het nog doen met een reserverol.

López vervangt Hartman als linksback bij Feyenoord

Stiekem gingen de Feyenoord-fans afgelopen weekend weer voorzichtig dromen van een nieuwe landstitel. Door de eerste nederlaag dit Eredivisie-seizoen van PSV was het gat immers nog zeven verliespunten. De Eindhovenaren hadden het tegen Excelsior ook niet makkelijk, maar wonnen uiteindelijk weer door een betere tweede helft. Afgelopen zondag leek Feyenoord op weg naar een verrassende nederlaag thuis tegen FC Utrecht, maar de ploeg van Arne Slot toonde veerkracht en boog een 2-0 achterstand om in een 4-2 zege. Een grote smet op de feestvreugde was de zware blessure die Quilindschy Hartman opliep, die deze week veel steunbetuigingen kreeg.

Tegen Utrecht ging David Háncko nog naar de linksbackpositie, nadat Hartman uitviel en kwam Bart Nieuwkoop in de ploeg. Nu kiest Slot dan toch voor Marcos López als vervanger. Calvin Stengs maakt zijn rentree in de basisopstelling, dat gaat ten koste van Ramiz Zerrouki.

Wat gaat het worden?

  • Winst Volendam
  • Winst Feyenoord
  • Gelijkspel
122+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie