“Op staande voet ontslag voor Ajax-onbenul”

Ajax leek door een wonderschone treffer van Anto Gaaei op weg naar een 1-0 overwinning tegen Go Ahead Eagles, maar in blessuretijd ging het alsnog mis. Bas Kuipers scoorde na een fout van Ajax-doelman Diant Ramaj in blessuretijd toch nog de gelijkmaker. Dat Ajax nog punten verspeelde kwam volgens veel Ajax-fans ook door het wisselbeleid van John van ‘t Schip. Volgens velen is de oefenmeester tactisch totaal niet geschikt voor Ajax en roept men op het sociale medium X zelfs op tot ontslag op staande voet. Een greep uit de reacties:

Moet Ajax per direct afscheid nemen van Van ‘t Schip?