Onthuld: ‘Hélène Hendriks gespot met 22-jaar oudere vlam’

Foto: Onthuld: ‘Hélène Hendriks gespot met 22-jaar oudere vlam’

Er zijn nieuwe details uitgelekt over het liefdesleven van Hélène Hendriks. De presentatrice lijkt inderdaad een relatie te hebben met de 65-jarige Frans Vinju. Nadat een paar maanden geleden al geruchten opdoken over het samenzijn van het tweetal, is het duo gefotografeerd op het terras van Café Moeke in Breda. Volgens showbizzjournalist Evert Santegoeds zou het duo niet getrouwd zijn, maar zouden Hendriks en Vinju wel een samenlevingscontract hebben.

Hélène Hendriks gespot met 22-jaar oudere vlam Frans Vinju

In de nieuwste editie van Privé zijn foto’s te zien van het samenzijn van Hendriks en Vinju. “Heel boeiend zijn de foto’s niet: we zien Hélène in een zwarte legging, een zwart sportief jack en een zwarte pet op zitten, met haar handpalm onder haar kin. Een tikkie verveeld eigenlijk”, meldt Mediacourant over de foto’s. “En dat is ook niet zo gek: hoewel ze op een gezellig druk terras in Breda zitten, is die Frans gewoon de hele tijd met zijn telefoon bezig.”

Bij De Telegraaf gaat Santegoeds in op de eventuele trouwplannen van Hendriks. “Ze zegt wel van een jurk te houden en van een dag met al haar vrienden, maar of het er gaat komen…” De showbizzjournalist denkt eigenlijk dat het er niet van gaat komen. “Iemand die zó gesteld is op zijn privacy en niet in de publiciteit wil, die kan maar beter niet trouwen, want gegarandeerd komen daar fotografen op af natuurlijk.”

Hendriks ontkent trouwplannen

In een uitzending van Vandaag Inside ontkende ze eerder al die geruchten. “Dat stond in een of ander roddelblad. Die moeten dan een verhaal maken en dan staat erbij dat ik dan misschien wel zou gaan trouwen dit jaar. Vervolgens wordt het: ‘Ze gaat trouwen.’ Dan bellen ze me op en dan zeg ik: ‘Nou, nee.’ Maar dan staat er volgens: ‘Ze gaat trouwen.’ Ja, dat is toch prima? Ik vind het niet erg.”

“Ik ga niet trouwen. Ja, het kan nog gebeuren hoor, dit jaar, dan moet iemand mij vragen. Ik sluit het niet uit.” Wel heeft Hélène een vriend. “Ja, maar ik ben niet gevraagd.” Een hint? “Jawel! Er komt toch een trouwerij dit jaar, denk ik”, lacht ze sarcastisch. “Nah, ik heb niet zoveel met trouwen, denk ik. Ik vind zo’n jurk wel mooi, dat vind ik leuk.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Moet het kunnen dat Hendriks met een veel ouder iemand gaat?

  • Ja, geen enkel probleem
  • Nee, die is echt te oud voor Hendriks
1283+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie