Onthuld: ‘dit is de 22-jaar oudere vlam van Hélène Hendriks’

Foto: Onthuld: ‘dit is de 22-jaar oudere vlam van Hélène Hendriks’

Hélène Hendriks laat weinig los over haar liefdesleven, maar het juicekanaal Reality FBI denkt te weten wie de grote liefde is van de presentatrice. Naar verluidt zou Hendriks gelukkig zijn met Frans Vinju, die ze kent vanuit de hockeywereld.

Dit is de vriend van Hélène Hendriks

Het liefdesleven van Hendriks is een hot topic en eerder kwam het blad Party al met de geruchten naar buiten dat de presentatrice in het huwelijksbootje zou stappen. “Het huwelijk zal dan zeker in het diepste geheim plaatsvinden, zodat haar partner zijn mysterieuze status kan behouden. Het is voor beiden te hopen dat dat lukt.”

In een uitzending van Vandaag Inside ontkende ze die geruchten. “Dat stond in een of ander roddelblad. Die moeten dan een verhaal maken en dan staat erbij dat ik dan misschien wel zou gaan trouwen dit jaar. Vervolgens wordt het: ‘Ze gaat trouwen.’ Dan bellen ze me op en dan zeg ik: ‘Nou, nee.’ Maar dan staat er volgens: ‘Ze gaat trouwen.’ Ja, dat is toch prima? Ik vind het niet erg.”

“Ik ga niet trouwen. Ja, het kan nog gebeuren hoor, dit jaar, dan moet iemand mij vragen. Ik sluit het niet uit.” Wel heeft Hélène een vriend. “Ja, maar ik ben niet gevraagd.” Een hint? “Jawel! Er komt toch een trouwerij dit jaar, denk ik”, lacht ze sarcastisch. “Nah, ik heb niet zoveel met trouwen, denk ik. Ik vind zo’n jurk wel mooi, dat vind ik leuk.”

Aanwijzingen leiden naar mogelijke vriend Hélène Hendriks

Of Hendriks nu wel of niet gaat trouwen, Reality FBI denkt in ieder geval ontdekt te hebben wie de huidige vriend is van Hendriks. Het juicekanaal kwam erachter dat een van de bedrijven van Hendriks staat geregistreerd met het telefoonnummer van een man, Frans Vinju. Daarnaast liep het ook de social media posts van Vinju langs, waaronder meer de hond van Hendriks te zien was. Tevens zijn er opvallende reacties op nieuwjaarsposts van Vinju te vinden, waarop vrienden ‘jou en Hélène’ een gelukkig nieuwjaar wensen. Vinju is een stuk ouder dan Hendriks en zou een jaar of 65 moeten zijn volgens Reality FBI. Het kanaal ontdekte dat Vinju in 2018 namelijk zijn zestigste verjaardag vierde in 2018.

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Denk jij dat Hendriks binnenkort gaat trouwen?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
5832+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie