‘Noussair Mazraoui maakt nieuwe toptransfer’

Foto: ‘Noussair Mazraoui maakt nieuwe toptransfer’

Noussair Mazraoui staat momenteel nog onder contract bij Bayern München, maar misschien zit er binnenkort wel een nieuwe toptransfer in het vat voor de oud-Ajacied. Volgens Tuttosport wordt de vleugelverdediger namelijk begeerd door Juventus.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Noussair Mazraoui kan naar Juventus’

Dat is overigens niet nieuw, want De Oude Dame zit naar verluidt al een tijdje achter de diensten van de rechtsback aan. Althans: in de afgelopen zomer meldde ‘transfergoeroe’ Gianluca Di Marzio dat Mazraoui in Turijn aangedragen was door zijn zaakwaarnemer Rafaela Pimenta, de opvolgster van wijlen Mino Raiola. Toen was er echter geen deal mogelijk, maar misschien is twee keer wel scheepsrecht.

Naar verluidt wordt Mazraoui door Juventus gezien als mogelijke opvolger van Timothy Weah, die op dit moment nog de rechterkant bestrijkt in het Allianz Stadium. De naam van de international van de Verenigde Staten staat echter op de verlanglijstjes van zowel Everton als RC Lens, en volgens Tuttosport houdt men bij La Vecchia Signora rekening met een vertrek.

Leon Goretzka

Overigens zingt ook de naam van Leon Goretzka, ploeggenoot van de hoofdrolspeler in dit verhaal in Beieren, rond bij de huidige nummer twee van de Serie A. Juventus wil een nieuwe middenvelder aan zijn selectie toevoegen en denkt óók aan Teun Koopmeiners (Atalanta Bergamo), maar als de Nederlander ‘nee’ zegt (hij staat ook al in de belangstelling van Manchester United en Liverpool), zou Goretzka een optie kunnen zijn.

Het is natuurlijk de vraag of Bayern Mazraoui wel wil laten gaan. De Marokkaan komt immers geregeld in actie voor Der Rekordmeister én vertegenwoordigt een marktwaarde van dertig miljoen euro.

Moet hij dit doen?

  • Ja
  • Nee
690+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie