‘Nonchalante’ Feyenoorder gekraakt: “Niet geconcentreerd”

Foto: ‘Nonchalante’ Feyenoorder gekraakt: “Niet geconcentreerd”

Jan Everse is niet te spreken van de manier waarop Lutsharel Geertruida zich de afgelopen weken over het veld beweegt. De analist en oud-trainer verwijt hem in de studio bij RTV Rijnmond ‘nonchalance’.

‘Hartman is veel verder en heeft meer talent dan Geertruida’

“De eerste 25 minuten vond ik Feyenoord heel goed spelen”, begint Everse de nabeschouwing van Heracles – Feyenoord (0-4). “Hoog tempo, goede goals, goede combinaties en zeker ook over de linkerkant met Hartman. Hem vind ik de beste speler op dit moment. 0-10 had ik ook wel leuk gevonden. Omdat ze de trainer (John Lammers, red.) daar wegsturen, wat volledig kolder is natuurlijk.”

“Maar na 2-0 zag je het wat makkelijker worden, veel balverlies.” Met name Geertruida grossierde daar in. “Ik geloof dat ik hem in de eerste helft wel zes keer de bal bij een tegenstander in heb zien leveren. Ik vond hem zoals vorig jaar heel sterk en toen is die transfer niet doorgegaan, dan zit dat toch in zijn kop.” Everse trekt de vergelijking met Hartman. “Hartman is op voetbalgebied gewoon veel verder en heeft veel meer talent. Ik vond Geertruida gewoon nonchalant en niet geconcentreerd.”

AS Roma

Tot slot laat Everse zijn licht schijnen over de Europa League-loting: “Feyenoord moet een beetje geluk hebben, want dat hadden ze in de vorige wedstrijden tegen Roma niet. Het zat een beetje tegen. Voetballend was Feyenoord niet minder, maar dat is altijd een beetje bij de Italianen. Elke keer ben je sterker, maar dat maakt niet uit, want Mourinho is een trainer die de bal liever niet heeft dan wel.”

Wie gaat het verst komen in zijn carrière?

  • Hartman
  • Geertruida
230+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie