‘Nice krijgt flink bod binnen op Dolberg’

Foto: ‘Nice krijgt flink bod binnen op Dolberg’

OGC Nice heeft vanmiddag een concrete aanbieding binnen gekregen voor spits Kasper Dolberg (24), zo meldt Get French Football. Afzender van het bod is het al langer geïnteresseerde Brentford FC, een Deens walhalla in Engeland.

Bij Brentford zetelt al een heel leger aan Denen, van de coach tot aan (mogelijk vertrekkend) sterspeler Christian Eriksen. Mede daarom zou Dolberg zelf maar wat graag de overstap maken naar The Bees. Trainer en landgenoot Thomas Frank is ondanks de magere oogst van Dolberg in het afgelopen seizoen (zes goals) erg overtuigd van de meevoetballende kwaliteiten van de oud-Ajacied.

Zijspoor

In Nice is de oud-Ajacied niet meer zeker van zijn basisplaats, de club uit de Franse badplaats zou hem dan ook zien als ‘één van de spelers waarvan een vertrek deze zomer te bespreken valt’. Maar wel alleen bij een goed bod; daaraan lijkt Brentford vandaag te voldoen.

Vorig seizoen eindigde Brentford als dertiende op het hoogste niveau van Engeland. In Frankrijk staat Dolberg tot dusver op 24 goals in 85 officiële wedstrijden. In 2019 lapte Nice nog zo’n twintig miljoen euro aan Ajax voor de international.

TIP: De beste odds op Premier League-wedstrijden vind je ook volgend seizoen weer bij Circus!

Kasper Dolberg’s OGC Nice record:

? Games: 85

⚽️ Goals: 24

➡️ Assists: 7

⏱️ Mins per goal: 251

— Get French Football News (@GFFN) July 9, 2022

Zou dit een goede stap zijn voor hem?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
100+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie