Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

NAC-uitblinker gaat nergens heen: “Schitterende wedstrijden in Eredivisie”

Foto: NAC-uitblinker gaat nergens heen: “Schitterende wedstrijden in Eredivisie”

NAC Breda kan ook volgend seizoen in de Eredivisie een beroep doen op Dominik Janosek. De 25-jarige Tsjechische middenvelder liet weten de Brabantse ploeg na promotie trouw te blijven.

Dominik Janosek spreekt uit bij NAC Breda te blijven

Janosek beleefde persoonlijk een uitstekend jaar bij NAC. In de Keuken Kampioen Divisie kwam hij tot vijftien treffers en dertien assists. In de play-offs was hij wederom zeer belangrijk met vier goals. Janosek gaat dolgraag met NAC de Eredivisie in. “Ik heb een doorlopend contract en ik ga nergens heen. NAC is mijn club, daarvoor wil ik spelen”, klonk het overtuigend in gesprek met BN De Stem.

Honderd procent zeker

Volgens Janosek noemt het ‘honderd procent zeker’ dat hij er aankomend seizoen bij is. “Als Ajax, Feyenoord en PSV naar Breda komen voor een avondje NAC… Oh my god, dat worden schitterende wedstrijden.” Eerder lieten verdediger Jan Van den Bergh en de gehuurde spits Sigurd Haugen al doorschemeren graag langer bij NAC te blijven.

In de beslissende wedstrijd tegen Excelsior leek het helemaal mis te gaan voor de Bredanaars. Een 6-2 voorsprong werd weggepoetst, maar de treffer van Casper Staring zorgde ervoor dat NAC de storm toch overleefde. De ontlading was door dit scoreverloop extra groot. “Ik zou wensen dat dit feest nooit zou eindigen. Waar zie je zo’n mensenmassa die de hele stad op zijn kop zet? Indrukwekkend.”

Kan Janosek een uitblinker worden in de Eredivisie?

  • Echt wel
  • Nah…
116+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie