Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

NAC benoemt nieuwe trainer: “Het Avondje NAC ook in België bekend”

Foto: NAC benoemt nieuwe trainer: “Het Avondje NAC ook in België bekend”

Carl Hoefkens is de nieuwe hoofdtrainer van NAC Breda en volgt Jean-Paul van Gastel op. De Belg kijkt uit naar het avontuur in de Eredivisie, al was de promotie voor hem geen factor om in zee te gaan met de Bredanaars.

Carl Hoefkens gaat met NAC Breda de Eredivisie in

“Ik tekende nog vóór de promotie”, maakte Hoefkens duidelijk op de clubwebsite. “Deze club, het Avondje NAC dat tot in België hevig gewaardeerd wordt, al die toeschouwers, de emotie, de druk, de ambitie om op het hoogste plan te willen gaan spelen; dat alles zag ik als een uitnodiging. Hier ga ik me thuis voelen, zeker weten. Daar kwam de promotie nog eens bij. Ik ben bewust weggebleven bij de wedstrijden, maar heb ze voor de televisie als direct betrokkene intens beleefd.”

Hoefkens zag van een afstand hoe Breda massaal uitliep voor de huldiging maandag. “Wát een feest moet dat geweest zijn. Een bevestiging van mijn gedachten na het eerste gesprek met de mensen van NAC. Die passie, dat wij tegen de rest. Daar wil ik bij horen. De rest van het hele verhaal NAC gaan we vanaf nu samen schrijven.”

Ideaal uithangbord

Technisch directeur Peter Maas legde uit waarom de clubleiding voor deze trainer koos. “Hoefkens past perfect binnen de cultuur die NAC nastreeft. Zijn toewijding aan topsport, innovatie en samenwerking maakt hem tot een ideaal uithangbord voor onze organisatie die, net als elk topsportcollectief, voortdurend in ontwikkeling is.”

Hoefkens was als hoofdtrainer eerder actief bij Standard Luik en Club Brugge. Als speler kwam hij onder meer uit voor Stoke City, West Bromwich Albion, Club Brugge en Lierse SK.

Goede zet van NAC?

  • Zeker wel
  • Heb mijn twijfels…
58+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie